Weekendrejser til Italien

At Italien hører til et af vores favoritrejsemål, er sikkert og vist. Når vi synes, at hverdagens stress og jag bliver for meget, er det let at dagdrømme om den italienske halvø, hvor la bella vita råder. Der er noget helt særligt over italienernes måde at forholde sig til livet på. Det er næsten, som om hver en bid mad smager ekstra godt, hver eneste bygning i byerne har sin helt egen historie, og hver enkelt naturoplevelse efterlader et stort indtryk. Italien ligger også tæt nok på til, at du kan nå at få mange oplevelser med hjem efter en weekendrejse hertil.

Italien har noget for enhver smag og til ethvert budget. En weekendrejse til Italien kan gå til vidunderlige strande i Ligurien, pittoreske byer i Toscana, historiske seværdigheder i Rom eller madoplevelser ud over det sædvanlige i Piemonte. Du kan krydre weekendrejsen med et ophold på et af Escapeaway' altid nøje udvalgte hoteller i Italien, hvor du kan se frem til en eksklusiv morgenmad, personlig service, faciliteter i bedste kvalitet og nogle hyggelige stunder.

Tag på en weekendrejse til Italien og oplev landets perler

Mange af verdens smukkeste, mest spektakulære og mest elskede seværdigheder ligger i Italien. Her kan du opleve så meget, fra historiske monumenter til smukke landskaber og storslåede byer. Det er umuligt at opleve alt på en gang, men en weekendrejse til Italien giver dig en god start. På Escapeaway har vi et solidt kendskab til Italien, og vi ved, hvad vores gæster gerne vil have. Her er de byer, som danskerne foretrækker at besøge på en weekendferie:

Rom
Kom væk fra hverdagen og und dig selv en stor dosis kulturoplevelser. Efter en weekendrejse til Rom er det nærmest umuligt ikke at vende hjem med kufferten fyldt med indtryk. Her er seværdigheder i særklasse: Forum Romanum, Colosseum, Trevi-fontænen og Peterskirken - for bare at nævne nogle. Rom, den evige by, holder aldrig op med at imponere os.

>> Læs mere om weekendrejser til Rom her

Toscana
Drømmer du om at vågne op på en romantisk gård omgivet af tusindvis af solsikker og med en udsigt, der strækker sig så langt, øjet kan nå? Så er Toscana den ultimative destination til en weekendrejse. Du kan tage et fly til f.eks. Pisa eller Firenze, og regionen byder på både landlig stemning og storslået arkitektur og historie i byerne.

>> Læs mere om weekendrejser til Toscana her

Venedig
Står der Venedig på billetten, kan vi garantere dig en rejse fyldt med oplevelser. Byen kan ikke sammenlignes med andre byer i verden, for her er gaderne skiftet ud med kanaler og bilerne med gondoler. Slå dig ned på torvet med en aperitif og nyd det pulserende liv, som folder sig ud som et skuespil omkring dig. En weekendrejse til Venedig er for dig, der er klar til en masse, nye indtryk.

>>Læs mere om weekendrejser til Venedig her

Milano
Milano i det nordlige Italien skiller sig ud fra de øvrige, italienske byer. Det er en metropol i ordets egentlige forstand; en by, som emmer af luksus og glamour, mode og udvikling, kunst og kultur, og som byder på et køkken, som både er lokalt og samtidig åbent for indtryk fra andre dele af verden. En weekendrejse til Milano er desuden let at kombinere med en skitur til Alperne, et besøg ved nogle af de norditalienske søer eller en tur til havet i Ligurien.

>> Læs mere om rejser til Milano her

Napoli
Ingen anden by i Italien får dig til at føle dig så levende som Napoli. Her udspiller livet sig lige foran dig; på gader og torve, restauranter og cafeer, langs strandpromenaden og på byens højdedrag. Byen er bare så meget Italien, og på en weekendrejse hertil kan du blandt andet opleve de gamle, spanske kvarterer og spise landets bedste pizzaer - altsammen med udsigt til den berømte vulkan, Vesuv, i baggrunden.

>> Læs mere om weekendrejser til Napoli her

Miniferie i Italien

Italiens mange interessante storbyer egner sig fortrinligt til mini-ferie. Men en miniferie kan også afholdes et mere idyllisk og fredfyldt sted ude på landet i den fantastiske natur. Med Escapeaway er der masser af muligheder for en lækker miniferie i Italien.

Med direkte fly og lejebilen klar ved ankomst kan du bruge alle de værdi-fulde timer på miniferien til at slappe af eller opleve Italien. Med vores miniferier er alt det bureaukratiske ordnet hjemmefra, så du ikke spilder ferietiden på den slags. Det er vigtigt, især når ferien er kort.

Vores hideaways rundt omkring i Italien er særdeles velegnede til miniferie, fordi de altid ligger i smukke og interessante omgivelser. Så snart du træder ud af døren om morgenen, ligger eventyret for dine fødder. En miniferie i Itali-en er en dejlig måde at bruge tiden på.

Bestil din weekendrejse til Italien med fly og hotel inkluderet i prisen

På Escapeaway har vi gjort det nemt at bestille en weekendrejse til Italien. Vi er eksperter i at sammensætte fordelagtige pakkerejser til nettets laveste priser, hvor både flyrejse og hotel er inkluderet. Vores rejser foregår med rutefly, hvilket giver den størst mulige fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed, og du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Benyt søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Italien helt efter dine ønsker. Rigtig god rejse!

>> Læs også om weekendrejser til Spanien her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Italien her

 

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
9,0
Fabelagtigt
439 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Castellina in Chianti
9,0
Fabelagtigt
147 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Afstand til centrum: ca. 10 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, San Cipriano Picentino
9,7
Fabelagtigt
81 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 76 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi