Rejser til Italien

Hos Escapeaway har vi en helt særlig forkærlighed for Italien. Landet, som har givet os både pizza, pasta, parmaskinke og 100 slags is. Italien er danskernes absolutte feriefavorit, og byder på både eventyrlige landskaber, pulserende storbyer, lækre strande, skiløb i verdensklasse og aktive vulkaner. Du løber med andre ord aldrig tør for oplevelser, selvom du rejser til Italien år efter år.

Du kan rejse til Italien med fly fra Billund, Aalborg, København eller Hamburg - eller du kan selv stå for transport og blot booke hotel eller ferielejlighed hos os. Samtidig kan du leje en bil på destinationen til markedets bedste priser, hvis du ønsker det; vi anbefaler stort set altid at man lejer en bil i Italien, så man kan få fuldt udbytte af opholdet og indtage de smukke landskaber i eget tempo.

Fleksibilitet i afrejsedatoer og sammensætningen af din rejse, er vores specialitet, så når du booker en rejse til Italien med fly hos os, får du adgang til flybilletter fra alle de store flyselskaber - også lavprisselskaber - hvilket giver dig mulighed for at sammensætte rejser af varierende længde.

Italien har rigtigt meget at byde på; fantastiske historiske monumenter i Rom, Firenzes udprægede skønhed og renæssance-stemning, Venedigs romantiske atmosfære, Milanos stilfulde butikker, Amalfi-kystens solrige kyster samt det rullende bakkelandskab i Toscana, her kan du læse lidt mere om de mange muligheder på en rejse til Italien.

Top 5 rejsemål i Italien

Der findes mange populære rejsemål i Italien, men det er nok ikke nogen hemmelighed at rejsemål som Toscana og Sicilien ligger i top 5.

Toscana

Hvem kender ikke de smukke billeder fra Toscana med vingården der ligger i de bølgende bakker. Toscana er og bliver rejsemål nr. 1 for os danskere når vi holder ferie i Italien, og hos In-italia finder du ikke mindre end små 400 udvalgte hoteller og ferieboliger i programmet.

>> Læs mere om rejser til Toscana her

Sicilien

En ferie på Sicilien byder på alt, natur, kultur, historie, maden og ikke mindst masser af sol. Sicilien er Middelhavets største ø, og her bor ca. det samme antal mennesker som i Danmark. Derfor er der også stor forskel på hvor du vælger at bo i din ferie.

>> Læs mere om rejser til Sicilien her

Rom

Storbyen Rom, Italiens hovedstad behøver nok ikke den store beskrivelse, men det er blot at konstatere at det er en fantastisk by og derfor også en af de mest besøgte storbyer i hele verden. Rejser du med In-italia på storbyferie til Rom, så kan du ikke kun vælge at bo på hotel, men i en af de mange ferielejligheder som ligger i centrum.

>> Læs mere om rejser til Rom her

Gardasøen

Gardasøen har i mange år været et elsket rejsemål, og det er stadigvæk i dag et af de rejsemål hvor mange søger til og specielt i sommerferien. Foruden den fantastiske natur byder Gardasøen også på et behageligt klima, og ikke mindst ligger søen perfekt til at tage på oplevelser på egen hånd i det nordlige Italien.

>> Læs mere om rejser til Gardasøen her

Sorrento

Sorrento er vel et af de rejsemål man aldrig kan få helt nok af, her finder du den smukkeste natur og så en blandning af alt det Italien er så kendt for, maden, kulturen, "storbylivet", og ikke mindst italienerne selv. Sorrento ligger tæt på Amalfikysten og storbyen Napoli og er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i Italien.

>> Læs mere om rejser til Sorrento her

Bestil en bi