Rejser til Santa Maria

Santa Maria ligger ved en bugt på sydspidsen af Sal, en af Kap Verdes ni beboede øer. Det er øgruppens mest populære rejsemål, og her du finder det bedste udvalg af hoteller og resorts samt gyldne sandstrande i en klasse helt for sig.

Det er primært disse fantastiske, kilometerlange strande og det solsikre klima, man rejser til Santa Maria for. Uanset sæsonen kan du her altid finde din egen uforstyrret plads ved det krystalklare, turkisblå Atlanterhav. Nærmest byen, hvor vandet typisk er mest roligt, er der mulighed for at leje solsenge og parasoller. Her er der heller ikke ret langt op til barer og spisesteder, når du trænger til en forfriskning.

Når du bevæger dig længere ud af kysten mod pynten vest for byen blæser det typisk lidt op og bølgerne får hvide toppe. Her kan du ofte se talrige kite- og windsurfere blotre sig ude på vandet. De gode vindforhold for surfing ved Santa Maria er berømte, og tiltrækker surfere fra hele verden. Trods byens forholdsvis beskedne større har den da også adskillige surfbutikker med udstyr til både profferne og nybegyndere. På grund af vinden og bølgerne er stranden ikke så velegnet til børn. Der er flag, som advarer i tilfælde af høje bølger og strøm.

Udover surfbutikker finder du oppe langs de brostensbelagte hovedgader også et godt udvalg af restauranter, caféer og souvenirbutikker. Gå også gerne en tur hen til molen, hvor de lokale, små fiskerbåde ligger til med dagens fangst.

Rejser til Kap Verde

Læs mere om Kap Verde og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kap Verde her

Hoteller i Santa Maria