Rejser til Gradac

Gradac ligger for foden af Biokovobjergene på den smukke Makarska-riviera omtrent midtvejs mellem Split og Dubrovnik. Det er en meget idyllisk beliggende, lille ferieby, men det er dog de kilometervis af indbydende rullestenstrande, det solrige klima og lokalbefolkningens gæstfrihed, som har gjort den til et populært rejsemål. Her glemmer du hurtigt alt om hverdagens stress og kan blot nyde ferien ved det krystalklare Adriaterhav.

Nede ved strandene er der rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport af forskellige slags såsom windsurfing, vandcykler og vandski. Rejser du til Gradac, vil du udover skønne strande dog også have masser af muligheder for at udforske kystpromenaden og det naturkønne, bjergrige bagland på cykel- og vandreture. Vil du ikke kun dase ved vandet, hvor fristende det end er, kan det også anbefales at leje en bil en eller flere dage. Så kan du udforske nogle af de andre byer i området i dit eget tempo, ligesom det er værd at afsætte en dag til en bådtur ud til nogle af de nærliggende øer.

Trods byens forholdsvis beskedne størrelse er der et ganske fint udvalg af restauranter, cafeer og tavernaer i Gradac. Det inkluderer både restauranter med internationale kendinge på menuen og mindre, familieejede spisesteder, der serverer traditionelle kroatiske retter. Et egentlig natteliv er der til gengæld ikke meget af, omend der nede ved strandpromenaden er nogle enkelte caféer og barer, hvor du kan slutte dagen af med en drink.

Der er nogle enkelte mini-markeder til de daglige indkøb og souvenirbutikker i Gradac. Er det begrænsede udvalg af indkøbsmuligheder ikke nok for dig, kan du eventuelt selv køre eller tage bussen, der kører langs kysten, til Makarska, den nærmeste større by. Tager du på udflugter i regionen, vil du desuden opleve, at selv mindre byer ofte har livlige markeder. Her sælges alt fra frugt og lokale delikatesser til unikt kunsthåndværk og tøj.

Book din rejse til Gradac i dag

Vil du sikre dig og familien en vellykket rejse til Gradac? Så brug søgemaskinen her på siden, hvor du nemt kan søge blandt de hoteller og ferieboliger i Gradac, som vi har omhyggeligt udvalgt for deres gode gæstebedømmelser. Kombinér eventuelt med en flybillet til en af de nærmeste lufthavne, som i dette tilfælde ligger ved henholds Dubrovnik og Split. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Din samlede bestilling får du så som en pakkerejse, der er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Gradac