Rejser til Lozica

Lozica ligger helt ned til vandet blot nogle få kilometer fra den smukke gamle kystby Dubrovnik, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Denne lille landsby ligger derfor rigtig godt for dig, som vil opleve Adriaterhavets Perle, men gerne bo i lidt mere rolige omgivelser. Her kan du endda tage dig en dukkert fra en lille klippestrand, hvorfra du desuden kan nyde et flot vue over havet mod Lapad-halvøen.

Verdensarv lige uden for døren

Lozica der nok rettere kan kaldes for en mindre bebyggelse langs kystvejen end en egentlig landsby, har ikke noget rigtigt centrum med restauranter og butikker. Det betyder dog ikke noget, da du finder begge dele til overlod i den større naboby - både i den berømte gamle bydel og i de ydre, mere moderne dele. Her vil du nok under alle omstændigheder ende med at tilbringe en hel del af ferien, når du rejser til Lozica. Efter en dag med sightseeing sammen med alle de andre turister i Dubrovnik, er det dog rart at kunne vende hjem til Lozica for i ro og mag at fordøje dagens oplevelser.

Det er naturligvis ikke kun ved Lozica, at du kan køle af med en badetur. Tag også gerne badetøjet med på dine ture ind til Dubrovnik. Omkring byen ligger flere små strande. På Plaža Banje kan du for eksempel bade med udsigt til den gamle bydel. På en rejse til Lozica har du altså optimale betingelser for at udforske den spændende naboby og de nærmeste strande. Du kan for eksempel også nemt sejle en tur over til øen Lopud, der har en af Kroatiens få rigtige sandstrande, eller Lokrum, der udpeget til naturreservat.

Der er dog også mange andre spændende udflugtsmål inden for din rækkevidde, når du rejser til Lozica. Længere oppe ad kysten mod vest ligger for eksempel Peljesac-halvøen, der er kendt for sine stemningsfulde landsby og ikke mindst for produktion af vin, salt og skaldyr af høj kvalitet. I Lozica befinder du dig desuden tæt på grænsen til Montenegro, der sammenlignet med Kroatien for de fleste skandinavere stadig er et ukendt rejsemål. På en dagsudflugt kan det her anbefales at udforske de charmerende byer og naturen omkring Kotorbugten.

Book din rejse til Lozica her!

Velkommen til Lozica med Escapeaway, vi er specialister i rejser, hvor du bor på hoteller, som er nøje udvalgt på baggrund af deres gode gæsteanmeldelser. Hos os kan du rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Ønsker du at opleve mere af området, kan du desuden kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse. En oplagt mulighed for at få en mere oplevelsesrig ferie.

I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt få et overblik over vores håndplukkede hoteller i Lozica og resten af området. Samtidig har vi gjort det nemt for dig at booke fly til den nærmeste lufthavn, i dette tilfælde Dubrovnik Lufthavn, som ligger omkring 25 km fra Lozica. Bestiller du fly og hotel som én samlet pakkerejse, er den naturligvis sikret af Rejsegaranti.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Lozica