Rejser til Mlini

Mlini ligger kun 10 kilometer fra Dubrovnik i et smukt og stadig uspoleret område ned til en beskyttet bugt. Den forholdsvis korte afstand og de hyppige båd- og busforbindelser ind til en af Middelhavets mest berømte og fascinerende byer gør i sig Mlini til et interessant rejsemål. Men selvom du bør afsætte en eller flere dage til at udforske den gamle bykerne i Dubrovnik på en rejse til Mlini, er her også meget andet at opleve og tage sig til i ferien.

Idylliske strande og verdensarv

Det første, som nok vil tiltrække sig din opmærksomhed, når du ankommer til Mlini, er det krytalklare hav. Det kan du nyde fra den fine stensstrand, som strækker sig et par hundrede meter neden for byen. Du kan desuden nemt gå ad den skønne kystpromenade til strandene i nabobyen Srebreno. Undervejs passerer du sågar et par små badevige, hvis du ikke kan vente med at tage en dukkert.

Der ligger et begrænset, men godt udvalg af restauranter nede langs vandet i både Mlini og Srebreno med lækre, kroatiske retter på menuen. Her er også flere barer, hvor du i løbet af dagen og om aftenen kan få en forfriskning, men et decideret natteliv er her ikke meget af. De fleste som rejser til Mlini, sætter pris på byens afslappede og afdæmpede stemning - også om aftenen. Til en sjov bytur har nærliggende Dubrovnik desuden rigeligt at byde på. Her er der naturligvis også flere shoppingmuligheder, men du kan dog også handle de daglige fornødenheder i og omkring Mlini.

Takket være de gode bus- og bådforbindelser kan du sagtens rejse til Mlini uden egen bil og alligevel udforske områdets største seværdigheder og attraktioner. Lejer du en bil til ferien, er der dog lidt flere muligheder for at lave spontane afstikkere uden at skulle bekymre dig om køreplaner. Du befinder dig desuden i det sydlige Kroatien tæt ved grænsen til Montenegro. På en dagsudflugt kan du godt nå ned til Kotorbugten, et af de smukkeste områder i det lille naboland.

Bestil din rejse til Mlini her

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de hoteller, vi har håndplukket til vores program for rejser til Mlini. Vi er specialister i rejser, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller med de bedste gæsteanmeldelser. Du kan naturligvis rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Vil du gerne kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse, er det også nemt hos os.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Mlini

Hvad siger gæsterne i Mlini?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 12 anmeldelser