Rejser til Srebreno

Srebreno ligger ved den lille Zupa-bugt cirka 10 kilometer syd for Dubrovnik. Det tidligere fiskerleje som har rødder tilbage til Middelalderen, er i dag et populært mål for rolige familieferier. Beliggenheden er da også helt suveræn her for foden af høje bjerge ved det funklende Adriaterhav. Byen er forbundet med sin bedre kendte nabo Mlini af en smuk strandpromenade, der indbyder til langsomme spadsereture.

Kombinér badeferie med sightseeing

Den mere livlige og større by Dubrovnik, Kroatiens nok mest kendte rejsemål, ligger kun 15 minutters kørsel væk med en af de hyppige busforbindelser. Det vil sige, at hvis du ønsker at kombinere strandlivet med kulturoplevelser og byliv, er der rig mulighed for dette på en rejse til Srebreno. Du behøver dog ikke forlade den hyggelige kystby for at finde spisesteder eller indkøbsmuligheder. Der er således talrige restauranter og fastfood-steder i Srebreno. På restauranterne afspejler menukortets retter beliggenheden ved havet med mange lækre, lokale fiskeretter. Især nede langs strandpromenaden er der dog også et godt udvalg af spisesteder med mere internationale menuer.

Der naturligvis en del souvenirbutikker i byen, men Srebreno har også et shoppingcenter, som kendere vil vide, er et af de bedste omkring Dubrovnik. Nattelivet er derimod begrænset i selve Srebreno. Selvom der er enkelte steder med musik, er det mest populære at slutte dagen af med en drink på en af de mange restauranter og strandbarer, mens man nyder udsigten over havet. De fleste, som rejser til Srebreno, søger da også netop denne mere rolige stemning end i den nærliggende, større naboby.

Vil du ikke kun bruge feriedagene nede ved det krystalklare hav, er der også meget at tage sig til oppe på land. Det inkluderer ikke kun det mest oplagt udflugtsmål Dubrovnik med de mange seværdigheder og rige kulturliv. Naturelskere kan også leje cykler for at udforske de smukke omgivelser på hjul. Den nærliggende naturreservat Lokrum er optaget på UNESCO's verdensarvsliste på grund af sin unikke flora, det lokale kloster og paladskomplekset. Dette er med god grund en af de mest populære attraktioner ved Srebreno. Derudover er der en bred vifte af sports- og fritidsaktiviteter til rådighed. En del af selvfølgelig knyttet til havet såsom dykning, snorkling, kajak og windsurfing, men der er også gode muligheder for at tage på vandreture oppe i det bjergrige bagland.

Book en rejse til Srebreno i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Srebreno og i resten af det sydlige Dalmatien. Det nemmeste er, at du samtidig søger efter en passende flybillet til den internationale lufthavn ved Dubrovnik. Du kan søge efter flyforbindelser fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg. Når du booker fly og hotel i en samlet pakkerejse, er den sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Srebreno