Rejser til Zaton

Zaton er nu til dags næsten blevet ensbetydende med det store ferieresort og campingplads, hvis tilhørende badeland og sandstrand er en af områdets største attraktioner. Resortet har dog taget sit navn efter landsbyen med knap 600 faste indbyggere knap et par kilometer mod syd, som har en langt længere hsitorie. Bor du her, er du selvsagt omgivet af et mere autentisk landsbysamfund, men begge dele har deres charme.

Godt udvalg af strande og udflugtsmål

Uanset hvor du slå dig ned, vil du på rejse til Zaton nok ende med at tilbringe en god del af ferien på stranden. Enten den brede sandstrand ved ferieresortet, som har legepladser og alle tænkelige faciliteter, eller en af de andre, lidt mere fredelige stenstrande nær byen. Uanset hvor du slå dig ned, kan du på en rejse hertil nyde det krystalklare hav, som Kroatiens strande er så kendte for.

Når du ikke nyder det afslappende strandliv, er der også meget andet at opleve på rejsen til Zaton. Der er for eksempel blot omkring 13 kilometer til Zadar, den største by i det nordlige Dalmatien. Den har en charmerende gammel bydel med mange interessante seværdigheder. Om sommeren summer det af liv på byens hyggelige torve med fortovsrestauranter, hvor du kan stifte nærmere bekendtskab med det bedste fra det kroatiske køkken. Den italienske indflydelse er tydelig, og det bliver det bestemt ikke ringere af! Fra Zadar kan du desuden sejle ud til mange af de nærliggende øer.

Det er en endnu kortere tur fra Zaton op til den lille historiske havneby Nin, som ligger få kilometer mod nord. Også her er der lange, familievenlige sandstrande, og ikke mindst ligeledes et bedre udvalg af spisesteder end i selve Zaton.

Rejser du til Zaton, har du altså inden for kort afstand alt, hvad du kan ønske af en ferie i Kroatien. Ideelt til både familier, par og singler, som vil kombinere afslapning med spændende oplevelser.

Book din rejse til Zaton i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Zaton og resten af Kroatien. Kombinér med en flybillet til den nærliggende Zadar Lufthavn eller eventuelt lufthavnen ved Split. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din ferie, anbefaler vi, at du også booker en lejebil hjemmefra. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Zaton