Ferieboliger i Kroatien

Kom helt ned i gear med et ophold i en feriebolig i Kroatien. Her kan du trække stikket ud og lade batterierne op i vidunderlige omgivelser. Der er oplevelser for både vandhundene og de kulturinteresserede. Og med en feriepakke fra Escapeaway får du ferielejligheden og flyvetur til én samlet pris!

Det er ikke uden grund, at mange vælger at leje en feriebolig i Kroatien, når de skal have genopladet batterierne. Det tidligere medlem af republikken Jugoslavien byder nemlig på mange muligheder for at få opfyldt feriedrømmene.

Bliv overvældet af naturens vidundere i Nationalparken Plitvicesøerne. Mærk historiens vingesus i Diocletians Palads i Split eller Arenaen i Pula. Eller dyrk vandsport, og dyk med delfiner ved nogle af de mange smukke sandstrande ved kysten. En ferie i Kroatien er noget helt specielt.

Besøg det smukke, frodige land ved Adriaterhavet

Som i mange andre ferielande i den østlige del af Europa kan du med en feriebolig i Kroatien spare mange penge. Priserne er nemlig meget lavere end i Danmark, og du vil blive mange oplevelser rigere under din rejse. Landet består af imponerende bjerglandskaber, frodige dale og charmerende kystbyer.

Du kan med fordel tilføje en lejebil til din feriepakke med ferielejlighed og fly. På den måde kan du opleve flere af landets spændende byer og områder. Og du kan let rejse rundt, som du har lyst.

Vælg mellem flere fantastiske feriedestinationer

Ved at leje en feriebolig i Kroatien kan du opleve skøn natur, spændende kultur og et menukort fyldt med smagfulde retter. Den lokale befolkning er venlig og imødekommende, og du vil føle dig hjemme med det samme. Landet byder både på oplevelser til vandhunde, de historie-interesserede og naturentusiasterne.

Nyd solens varme stråler, og bad i Adriaterhavet, ved Kvarnerbugten eller i Dalmatien. Tag på spændende udflugter til vingårde og bjergbyer i Istrien. Eller gå på opdagelse i scener fra den kendte serie Game of Thrones i Dubrovnik.

>> Læs også om billige luksusrejser til Kroatien her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Kroatien

Populære hoteller i Kroatien

Kroatien, Dalmatien, Sudurad
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool
Kroatien, Istrien, Barbariga
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool

Sådan udvælger vi ferieboligerne i Kroatien for dig

Hos Escapeaway sætter vi en stor ære i at præsentere de bedste ferieboliger i Kroatien for dig. Det er ganske enkelt vores job at sørge for kvaliteten - og dit job at tage ud og opleve. Vi har derfor skrappe krav til kvaliteten af opholdsstedet, og vi præsenterer kun ferieboliger som har gode anmeldelser, med et gennemsnit på mindst 4 ud af 5 stjerner. På den måde har vi løbende 'opsyn' med de enkelte hoteller og ferielejligheder, så vi sikrer at alt er i topklasse for dig og dine rejsefæller.

Vi har ferieboliger til alle behov. Vælg mellem små ferielejligheder til soloturen med kæresten, eller lej en hele ferievilla, hvis hele familien skal med. Vi tilbyder flyafgange til flere stedet i landet fra både Billund, Aarhus, Aalborg og Københavns Lufthavn og derudover også fra Hamburg Lufthavn.

Foretrækker du havvand, kan du vælge en feriebolig i en af de mange kystbyer i Kroatien. Vil du hellere gå på ekspedition i bjergene og besøge vingårde, kan du vælge en længere inde i landet. Og her kan du med fordel vælge en feriebolig i Kroatien med pool, hvor du kan bade.

Få frihed til at holde ferie i dit helt eget tempo

Når du er indlogeret på et hotel i Kroatien, er der regler og tidspunkter, du skal følge. Du kan f.eks. sjældent spise morgenmad efter kl. 10. Og du risikerer, at beboerne i naboværelset, holder af at feste hele natten. Al dette slipper du for ved at leje en feriebolig i Kroatien.

Vores nøje udvalgte ferieboliger i Kroatien har gode anmeldelser, så du kan få den bedste ferie. Her har du fuld kontrol over dit dagsprogram. Vil du gerne sove længe? Du kan lave morgenmad, lige når du vil. Skal du på en dagstur, og vil du gerne spare restaurantbesøget? Pak en madpakke i ferielejlighedens køkken.

Bestil hele feriepakken hos Escapeaway, og få den rejse, du drømmer om!

>> Læs mere om fleksible pakkerejser til Kroatien her