Hideaways og boutique-hoteller i Kroatien

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Kroatien lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Kroatien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Kroatien være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Hideaways i Kroatien

 • Gæstebedømmelser 8,9
  Dalmatien
  26 hoteller
  Gamle, charmerende kystbyer, smukke, frodige nationalparker og lange kyststrækninger som tiltrækker badenymfer fra nært og fjern. Det nordlige Dalmatien er til dig som gerne vil suge historie og kultur til sig, men samtidig også have en afslappende ... ferie med plads til aktiviteter. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Kvarner
  7 hoteller
  Mange vil betegne Kvarner-bugten som det autentiske Kroatien. Her vil du finde små byer, strande og øer, som endnu ikke er blevet opdaget af masseturismen, og som du kan nyde i dit eget tempo.
 • Istrien
  4 hoteller
  Den smukke halvø Istrien, er beliggende i den nordlige del af Kroatien og har været manges fortrukne feriedestination i mange år. På Istriens vest kyst finder du smukke og charmerende kystbyer så som Pula, Rovinj og Porec, mens øst kysten deles ... med Kvarner-bugten. Læs mere