Rejser til Brtonigla

Brtonigla ligger i det nordvestlige hjørne af halvøen Istrien cirka 8 kilometer fra kysten. Den lille landsbys placering lidt inde i det kuperede bagland på afstand af den populære kyst er ideel, hvis du gerne vil bo lidt væk fra den liv og leben, som der særligt i sommerhøjsæsonen præger kystbyerne. Rejser du til Brtonigla, kan du i stedet se frem til en ferie, hvor kysten med dens strande er inden for kort rækkevidde, men får skarp konkurrence af oplevelserne længere inde i baglandet.

I Brtonigla kan du tilbringe ferien med at udforske det istriske landskab med dets olivenlunde, vinmarker og middelalderbyer til fods, på cykel eller i bil. På dine udflugter kan du besøge vingårde for at smage på regionens hvidvin, Malvazija, eller holde ind ved en gårdbutik for at købe et udvalg af lokale delikatesser såsom trøfler, honning eller lufttørret skinke. I selve Brtonigla finder du også et begrænset, men godt udvalg af restauranter og traditionelle konobaer med fokus på det lokale køkken, hvor du også kan fordybe dig i egnens specialiteter.

Oplevelser for hele familien

Udover de gastronomiske oplevelser, som nærmest står i kø, på en rejse til Istrien, befinder du dig i Brtonigla desuden i et område, som har været beboet siden romertiden og derfor er rigt på interessante historiske seværdigheder. Dertil kommer skønheden i den uberørte natur, som du blandt andet kan opleve i Skarline naturparken blot et par kilometer fra byen. Et oplagt mål for en vandre- eller cykeltur. Har du brug for at køle lidt ned undervejs, er der et vandløb i parken.

Har du børn med på din rejse til Brtonigla, vil det helt sikkert også vække begejstring med en tur til Aquapark Istralandia, som ligger bare omkring 10 minutters kørsel væk. Her er der med mere end 20 rutsjebaner og mange andre forlystelser garanti for adskillige timers sjov for både store og små vandhunde. En anden familiefavorit blot et par kilometer fra Brtonigla er Mramornica-grotten, som med dens stalaktitter og stalagmitter er et imponerende syn. Grotten bruges af de lokale til at opbevare vinfade ved den helt rette temperatur.

Du kan altså nemt bruge det meste af ferien på blot at nyde nærområdet, når du rejser til Brtonigla. Det kan dog også anbefales at sætte nogle dage af til at køre ud mod kysten for at opleve byer som Porec og Rovinj, der trods en livlig turisme stadig har masser af charmerende middelalderstemning og ligger meget idyllisk. Her og mange andre steder rundt langs kysten af Istrien er der desuden masser af muligheder for at tage en dukkert i det klare hav.

Bestil din rejse til Brtonigla her

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser på et af de hoteller, vi omhyggeligt har udvalg til vores program for rejser til Brtongila. I søgemaskinen her på siden kan du også med det samme booke fly til ferien. Du vælger selv om det skal være med afrejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din ferie på den spændende halvø, anbefaler vi, at du også allerede hjemmefra booker en lejebil til ferien. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Brtonigla