Hideaways og boutique-hoteller i Istrien

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Istrien lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Istrien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Istrien være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hideaways i Istrien

  • Rovinj
    2 hoteller
    Rovinj er Istriens absolut mest charmerende kystby! Her finder du god mad, kultur, skønne strande og en hyggelig ferie-atmosfære.
  • Motovun er en af Istriens smukkest beliggende middelalderlandsbyer. Fra den gamle bydel har du talrige smukke udsigter over dalens frodige trøffelskove og vinmarker, som du kan udforske på vandre- eller cykelture. Samtidig har du kystens mange ... charmerende byer og strande indenfor din rækkevidde. Læs mere
  • Novigrad er en af de mange hyggelige fiskerbyer på Istrien, hvor du kan nyde en ferie med ægte middelhavsstemning. Her er både seværdigheder og strande inden for kort rækkevidde. Giv dig også god tid til byens restauranter og de istriske lækkerier her.
  • Den hyggelige havneby Porec, ligger på vest kysten på den istriske halvø. Her finder du en hyggelig bykerne med gode restauranter, små, lokale butikker og et livligt natteliv. Porec byder også på gode sandstrande og historiske seværdigheder.
  • Kystbyen Pula er beliggende på den istriske halvø og rummer en del kultur og historie, med arven fra den romerske kultur. Her finder du et afslappende miljø med hyggelige gader og en havnepromenader. Du finder ligeledes smukke kyststrækninger ... med fine sandstrande. Læs mere
  • Tinjan på Istrien har en god central beliggenhed, hvis du vil have mest muligt ud af din ferie på den smukke halvø. Fra den lille landsby kan du med bil således nemt både tage på ture ud til kystens dejlige badestrande og til talrige spændende ... middelalderbyer inde i baglandet. Læs mere