Rejser til Medulin

Medulin ligger på sydspidsen af Istrien omkring 9 kilometer fra Pula, den største by og et af de mest populære rejsemål på halvøen. Rejser du til Medulin har du derfor nabobyens berømte seværdigheder inden for kort rækkevidde, men kan samtidig nyde feriebyen Medulins gode faciliteter og ikke mindst dejlige strande til en afslappet badeferie.

Tæt ved strande og seværdigheder

Har du en bil til rådighed, har du i Medulin også en god base, hvorfra du i ro og mag kan udforske resten af Istrien, naturligvis især den sydlige del af den smukke halvø. Du kan eventuelt også lade bilen stå og hoppe på en af vandtaxierne, som hurtigt bringer dig rundt til de nærmeste attraktioner. Det kræver naturligvis at du kan løsrive dig fra byens strand, Bijeca, som med sit lave, rolige vand er perfekt til familier med børn. Her udlejes liggestole og parasoller, ligesom der kun er få meter op til små strandbarer og isboder, hvis du trænger til en forfriskning i løbet af dagen.

Om aftenen, når det sidste badehåndklæde er pakket sammen, er det især på den brede promenade folk samles. Her kan du spadsere en tur en tur langs lystbådene inden du finder et sted at spise. Der er et godt udvalg af restauranter langs promenaden og længere oppe i det gamle centrum. I og med der ikke er ret langt ind til Pula, er udvalget indkøbsmuligheder i Medulin forholdsvis begrænsede. Udover souvenirbutikkerne ligger der dog både kiosker og supermarkeder, hvor du kan få alle daglige fornødenheder.

På en lille halvø udfor lystbådehavnen ligger en arkæologisk par, Vizula, med ruinerne af en romersk villa. Derudover er der ikke egentlige seværdigheder i selve Medulin. Særligt hvis din rejse passer med, at der er koncert oppe i byens kirke, er den dog også et besøg værd. Ligeledes er der normalt i løbet af sommeren et marked med traditionelt, lokalt kunsthåndværk, som er en god mulighed for at finde et unikt sourvenir.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de håndplukkede hoteller, du finder i vores program for rejser til Medulin.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Medulin