Rejser til Rovinjsko Selo

Rovinjsko Selo ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Istriens vestkyst og Rovinj, en af halvøens mest charmerende kystbyer. Takket være nærheden til Rovinj med dens hyggelige brostensbelagte gader, farverige bygninger og ikke mindst skønne strande har denne lille landsby oplevet en stigende interesse fra turister de senere år. Rovinjsko Selo er da også et godt alternativ, hvis du gerne vil bo i lidt mere fredelige omgivelser.

Tæt ved Istriens højdepunkter

Der er et supermarked i Rovinjsko Selo, hvor du kan få alle de daglige fornødenheder, og enkelte kaffebarer. Vil du spise ude, er der desuden alle de restauranter, pizzariaer med mere, som du kan ønske dig i den mere kendte naboby. Selvom Rovinjsko Selo ikke har de samme kulturelle tilbud og seværdigheder, har den sin egen charme. Det vil du opleve, når du bevæger dig fra hovedvejen, som går gennem byen, ned i de mindre villakvarterer. Her findes der stadig ægte, tilbagelænet landsbystemning blandt de traditionelle, rustikke stenhuse og haver.

Kysten vil nok have en stærk tiltrækningskraft på dig, når du rejser til Rovinjsko Selo. Det er dog også værd at udforske baglandet og området omkring byen. Dette skovrige område er således også særdeles for motionscyklister og vandrere. Ad skovveje og stier kan du nå for eksempel nå bugten Limski Kanal mod nord og fuglereservatet Palud mod syd.

Udover de mange udflugtsmuligheder i nærområdet til fods eller på en lejet cykel, kan du med Rovinjsko Selo som udgangspunkt også nemt udforske resten af Istrien. Med de gode vejforbindelser fra byen kan du for eksempel besøge stemningsfulde kystbyer som Pula, Novigrad, Porec og Opatija. Men sat også gerne tid af til eventyr i Istriens lidt mere ukendte indre bagland, der også gemmer på uspoleret natur samt ikke mindst hyggelige middelalderbyer som Pazin og Motovun.

Bestil din rejse til Rovinjsko Selo her

Vi har allerede håndplukket de bedste hoteller og ferieboliger i Rovinjsko Selo. Dem kan du finde i vores søgemaskine her på siden. I den har du også mulighed for at bestille både hotel og fly, som en samlet pakkerejse. Kombineret med billeje har du så alt, der skal til for at få en uforglemmelig ferie i Istrien.

Nærmeste lufthavn, når målet for din rejse er Rovinjsko Selo, ligger ved Pula. Hos Escapeaway Rejser kan du dog naturligvis booke flere hoteller forskellige steder i Kroatien, som del af en rundrejse, hvis du ønsker.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Rovinjsko Selo