Rejser til Banjol

Bajol ligger knap et par kilometer syd for Rab by på øen af samme navn i Kvarnerbugten. Følger du vandet, kan du gå ind til øens hovedby på blot en halv times tid. Det er dog ikke kun på grund af den korte afstand til hovedbyens charmerende middelalderbykerne, at du skal rejse til Bajol. Denne lille landsby har også i sig selv meget at byde på, ikke mindst når det gælder strande.

Lækre strande tæt på Rab by

Har du før være på rejse i Kroatien, vil du vide, at strandene ofte består af småsten eller klipper. På Rab er der dog adskillige idylliske sandstrande at vælge mellem, og tre af disse ligger ved netop Banjol. Man har ganske vist ikke været så opfindsom med navngivningen, men det ændre ikke på, at sandstrandene Padova 1, Padova 2 og Padova 3 kan danne ramme om en uforglemmelig rejse med familien. Det lave og klare vand indbyder både til forfriskende badeture og sjov leg.

Går rejsen til Banjol om sommeren, vil strandene inden for gåafstand have en uimodstålig tiltrækningskraft på de fleste. Når du ikke ligger nede på sandet under den varme middelhavssol eller er ude i vandet, kan du nyde en forfriskning i skyggen. Få meter fra stranden ligger således adskillige strandbarer og restauranter, hvor du både i løbet af dagen og om aftenen kan nyde både internationale favoritter og mere lokale lækkerier.

Bortset fra den populære kyst med strandene og spisestederne, hvor det i højsæsonen summer af liv, fremstår Banjol primært som et fredeligt boligområde uden noget egentlig centrum. Vil du gerne bo i rolige omgivelser, men tæt ved skønne strande og Rab by, er det derfor oplagt at rejse til Banjol. I den nærliggende hovedby finder du desuden alt, hvad du kan ønske dig af hyggelige restauranter og spændende butikker. Det kan varmt anbefales at tage herind om aftenen for at gå en tur i middelalderbyens stemningsfulde, smalle gader, inden du finder et sted at spise.

Bestil din rejse til Banjol i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Bajol og på resten af Rab. Du kan med fordel bestille en pakkerejse med både hotel og fly. Derfor har vi gjort det nemt også at finde en flybillet til en af de nærmeste lufthavne, i dette tilfælde ved Rijeka eller Zagreb. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af rejsen, anbefaler vi, at du også booker en lejebil hjemmefra. Når du væglger sådan en pakkerejse, er den naturligvis sikret af rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Banjol