Rejser til Losinj

Den kroatiske ø Losinj er det perfekte rejsemål, hvis du trænger til at slappe af og genfinde roen. Her venter charmerende bugter med gode strande og høje fyrreskove, der kan give lidt skygge på de varme sommerdage. Book din rejse til Losinj med Escapeaway i dag!

Øen Losinj er helt sikkert en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder. Øen er berømt for sin frodige vegetation, sine charmerende bugter og sine høje fyrreskove, som gør den til et ideelt sted at slappe af og genfinde roen og velværen i krop og sind.

Den vigtigste by på øen er Mali Losinj, hvor turistområdet er centreret omkring Cikat og Sunny Bay, som begge er kendt for at have strande (med småsten) og gode forhold for windsurfing. Fra Mali Losinj kan du let og hurtigt komme til nabobyen Veli Losinj, der er fredeligere og roligere end Mali Losinj.

Hvornår er det bedst at rejse?

Juli og august er de varmeste måneder i året at rejse til Losinj med temperaturer, der kan nå op på omkring 35 grader. Det er også i denne varme periode med mest sol og varme, at øen har flest besøgende. 

Hvis du har mulighed for det, kan det anbefales at rejse lidt uden for den travleste del af højsæsonen, dvs. i slutningen af maj, juni, september eller begyndelsen af oktober. I denne periode er der færre besøgende på øen og du kan som regel finde en lidt billigere rejse, samtidig med, at du har mere af øen for dig selv. Ulempen er naturligvis, at både vand og luft er knap så varmt som om sommeren, men det kan for nogle være en fordel, hvis de er på udkig efter en aktiv ferie eller en ferie med megen sightseeing.

Velkommen til Kroatien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Losinj og andre rejsemål i landet hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Læs mere i vores rejseguide om Kroatien eller besøg bloggen for inspiration til din ferie.

>> Læs også om rejser til Lovran i Kroatien

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Losinj