Rejser til Novi Vinodolski

Novi Vinodolski er en af Kvarnerbugtens små charmerende kystbyer, som indbyder til en afslappende ferie ved det lune Adriaterhav. Her har du et godt udvalg af både strande og spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Book din rejse til Novi Vinodolski med Escapeaway i dag!

Novi Vinodolski ligger på Kvarnerbugtens idylliske klippekyst helt ned til det azurblå Adriaterhav. Et af højdepunkterne på en rejse til Novi Vinodolski er da også blot at slå sig ned på en af de mange restauranter i vandkanten for at nyde et godt måltid og udsigten over havet mod øen Krk. Det er dog naturligvis ikke kun de smukke omgivelser, som gør Novi Vinodolski til et attraktivt rejsemål i Kroatien. Ligesom de andre charmerende kystbyer i Kvarnerbugten ligger Novi Vinodolski godt beskyttet af baglandets bjerge, som giver den et mildt, solrigt middelhavsklima.

Velkommen til Kroatien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til området omkring Novi Vinodolski og andre destinationer ved Kvarnerbugten hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Godt udvalg af badestrande og udflugtsmål

Trænger du til lidt afkøling i sommervarmen, er der rig mulighed for at finde et sted at tage en dukkert i det krystalklare hav. Stranden som ligger nærmest centrum består, som det er typisk for Kroatien, til dels af småsten og fast belægning. Her er der både brusere, toiletter og omklædningsrum, ligesom der er mulighed for at leje liggestole og parasoller, hvis du vil slå dig ned for dagen. Tilsvarende finder du en indbydende, lang strand (småsten) et par kilometer vest herfra, hvor der er endnu bedre mulighed til at finde sig en fredelige plads til at solbade. Vil du ikke blot nøjes med at dase, er der talrige steder ved Novi Vinodolski mulighed for at leje pedalbåde eller for eksempel prøve kræfter med vandski og andre former for vandsport.

Den naturskønne kystvej bugter sig lige gennem Novi Vinodolski hen forbi den lille lystbådehavn og promenade, så det er let at komme til og fra byen. Du har derfor nemt ved at tage på ture til nogle af de andre kystbyer enten med bus eller i bil. Om sommeren sejler der desuden turbåde op og ned langs kysten. Der er broforbindelse til Krk, som derfor også er et oplagt mål for en dagsudflugt, hvis du vil udforske Kvarnerbugtens nok mest kendte rejsemål. Kroatiens mest berømte nationalpark, Plitvicka Jezera, er også inden for rækkevidde på en dagsudflugt.

Restauranter og shopping

Selvom du har adskillige større byer og resorts inden for din rækkevidde, behøver du dog ikke nødvendigvis forlade Novi Vinodolski. Byens beskedne størrelse taget i betragtning finder du således et bredt udvalg af tavernaer og restauranter. Udover turistvenlige, internationale retter har du her gode chancer for at finde det bedste, som det traditionelle kroatiske køkken kan byde på. Den italienske indflydelse fornægter sig heller ikke, når det gælder det kulinariske, så der er også talrige pizzariaer. Der er barer og restauranter, som holder åbent til sent i Novi Vinodolski, men er det egentlig natteliv, du søger, er nabobyen Crikvenica mere leveringsdygtig.

Til de daglige fornødenheder findes der i centrum supermarkeder og butikker, hvor du kan få det meste. I højsæsonen holder de fleste steder åbent til sent om aftenen. Læg også gerne vejen forbi det lokale marked. Selv hvis du ikke har brug for friske råvarer er det et interessant sted at slentre lidt rundt. Er dine shopping-behov ikke dækket, er der kun omkring 45 kilometer til Rijeka, hvor du finder et af Kroatiens største indkøbscentre.

Sådan finder du rejsen til Novi Vinodolski

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Novi Vinodolski, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly til fx. Rijeka lufthavn, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Novi Vinodolski. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om rejser til Split
>> Se alle hoteller i Kroatien

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Novi Vinodolski