Luksusferie i Kroatien

Er du til 'affordable luxury' og vil du gerne have meget for pengene? Så tag på luksusferie i Kroatien og bliv forkælet i både krop og sjæl. Mange af ferieområderne i Kroatien er efterhånden ved at vågne op til dåd efter at have slumret i flere årtier. Her har man satset på at bygge moderne luksushoteller, og priserne er generelt meget fornuftige i forhold til sammenlignelige områder rundt om Middelhavet. Hos Escapeaway har vi hurtigt forelsket os i det nye Kroatien, og vi tilbyder luksusrejser med fleksible rejsedatoer til de mest populære rejsemål ud til Adriaterhavet.

Kroatien er et langstrakt land med en spektakulær kystlinje, domineret af stejle skråninger og lækre sandstrande. Her har man etableret det ene luksushotel efter det andet med suveræne beliggenheder, hvor du får varme, charme og lækker mad til relativt små penge. En luksusferie i Kroatien er en nydelse for hele familien og det er muligt at rejse fleksibelt med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg.

De Kroatiske resorts placerer sig helt fra Kvarnerbugten i nord og ned til Dubrovnik i syd, ofte gemt i en lille vig eller bag en af de store øer. Tag på en dejlig sejltur ud i øhavet og se den ene spektakulære strand efter den anden, tag en dukkert i det varme hav og køl af med et koldt glas ombord. Luksusrejser til Kroatien giver fred til sjælen, noget godt til øjet, og nydelse for alle.

Kroatien er beliggende ved Adriaterhavet og ud for fastlandet er der 1.244 mindre og større øer, der inviterer dig til at svømme, snorkle, dykke og solbade ud fra de smukke strande. Talrige historiske byer beriger strandferien og lokker dig til interessante udflugter. Hertil kommer det gode kroatiske køkken og kroaternes varme gæstfrihed.

Klart vand, skjulte bugter og mange smukke øer

Kystlandet er langt og tilbyder vidt forskellige strande og bugter, men sandstrande er ret sjældne. Det typisk for Kroatien er stenstrande og klippefyldte bugter, der besøges af gode svømmere, snorklere og dykkere. Disse strande tilbyder en bred vifte af vandsport, der sørger for en sjov strandferie.

Af de 1.244 øer i Adriaterhavet er kun 47 beboede, og der er garanteret noget for enhver smag. Solelskere tager gerne til øen KrK, der kan prale af 2500 årlige solskinstimer, og den fjerdestørste ø, Hvar, er perfekt til vandrere og vinelskere. 

Idylliske fiskerbyer, livlige feriebyer og historiske og fortryllende byer, finder man langs den istriske halvø. Et højdepunkt i Istrien er den maleriske gamle bydel med de smalle gader og den storslåede barokkirke i Rovinj. Byen kaldes også "St. Tropez i Kroatien". Her kan du finde fortryllende luksushoteller midt i smukkeste parker. Stilfuldt designede værelser med udsigt over det blå hav, et fantastisk wellness-område og en førsteklasses restaurant med et storslået vinkort er perfekte ingredienser til en luksusferie.

Den historiske by Pula, den største og ældste by i Istrien, er en vidunderlig blanding af romersk kultur, romantiske bugter og travle gader med glade mennesker. Og så finder man i Kroatien også nogle af de smukkeste og mest uberørte naturlandskaber i verden. Otte enestående nationalparker inviterer til lange, afslappende vandreture med vandfald, sære huler og turkisblå søer.

>> Læs også om luksusferie i Italien
>> Sådan booker ud en billig pakkerejse til Kroatien

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Kroatien

Populære hoteller i Kroatien

Kroatien, Kvarner, Opatija
9,4
Fabelagtigt
3930 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
9,4
Fabelagtigt
899 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Dalmatien, Split
9,4
Fabelagtigt
959 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi