Pakkerejser til Kroatien

Går ferien mod Kroatien, kan du her hos Escapeaway gøre det nemt med en billig pakkerejse hertil. Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Kroatien, der både indeholder fly frem og tilbage samt overnatning og billeje, hvis du skulle ønske at have sådan en med i købet. Pakkerejser er en oplagt måde at rejse på for dig, der ønsker så få besværligheder ved planlægningen som muligt – og mest mulig tid til at slappe af og opleve din feriedestination. Ved at vælge en pakkerejse, hvor det hele er samlet i én pakke, er du også sikret af den danske Rejsegaranti.

Kroatien er en af de destinationer i Europa, som du bare ikke må gå glip af. Derfor har vi her på siden samlet alle de bedste hoteller, der hjælper dig med at opleve Kroatien fra alle landets bedste og mest farverige sider. Vi har også sørget for, at du kan rejse til og fra landet, akkurat som det passer dig, i og med at vi benytter rutefly. Det betyder, at du selv bestemmer din rejselængde, samtidig med at du kan rejse på lige de dage, du ønsker – selvom det er skæve rejsedage. Fleksibilitet er nøgleordet for os, og du kan derfor tilpasse din pakkerejse til dine specifikke behov og ønsker.

Ofte kommer Kroatien i anden række i forhold til de mere populære feriedestinationer som Spanien og Italien, når danskerne skal vælge ferie, men det er udelukkende fordi, disse personer aldrig har været i Kroatien. Landet er særligt kendt for varme temperaturer og en betagende skønhed – både når det kommer til byerne og naturen. Hvis du er en af dem, der vil på ferie et sted med smuk natur, er Kroatien med sin store diversitet et oplagt valg. Skønhed er dog ikke det eneste, som Kroatien er i besiddelse af. Lækre smagsoplevelser er heller ikke til at komme uden om, når det kommer til det kroatiske køkken, og det samme gælder en imødekommende og venlig befolkning på øerne såvel som på fastlandet.

Find frem til den billigste pakkerejse

Når du skal finde frem til den pakkerejse, der passer dig bedst, kan du benytte vores søgemaskine, hvor du blot skal indtaste dine ønskede informationer, og så søger vi de bedste priser frem på fly og hotel. Når du sidder og kigger resultaterne igennem, kan du sortere efter, om du kigger efter et 5-stjernet hotel eller f.eks. blot ønsker billige priser. Hvis du er en af dem, der ønsker at rejse billigt, kan du udforske vores lavpriskalender.

Du kan flyve fra alle de kendte lufthavne som København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Når du har valgt din afgangslufthavn, skal du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til i Kroatien.
Skal du til den største halvø Istrien, er lufthavnen i Pula den mest optimale løsning. Hvis du skal til øerne i Kvarner, som Krk, Cres eller Losinj, bør du flyve til Krk/Rijeka Lufthavn. Vil du opleve hovedstaden Zagreb, bør du lande i lufthavnen, der ligger i det område, der hedder Buzin, hvilket kun er 17 km fra storbyens centrum.
Gør det nemt for dig selv med en pakkerejse til Kroatien.

Læs mere her om:

>> Luksusferie i Kroatien
>> Rejser til Kroatien

Kort over Kroatien

Populære hoteller i Kroatien

Kroatien, Kvarner, Opatija
9,4
Fabelagtigt
759 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
9,2
Fabelagtigt
1005 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Dalmatien, Lopud
8,7
Meget godt
648 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)