Weekendrejser til Kroatien

Det er noget af en opgave at kåre Europas smukkeste land, og det er naturligvis også meget subjektivt. Men i vores øjne må Kroatien absolut være med på top 10-listen. Kroatiens kyst langs Adriaterhavet strækker sig over ca. 1800 km fra nord til syd og byder på charmerende, gamle byer, pittoreske strande med kontinentets måske klareste hav, et væld af spændende øer, og byer hvor kultur og historie blandes med et livligt natteliv.

Hvis du tager på en weekendtur til Kroatien, får du mulighed for at opleve dette fantastiske land, hvor indbyggerne er utrolig gæstfrie, og udbuddet af oplevelser er uendelige. Og hvor du får en helt anden oplevelse, end hvis du f.eks. tager til en af de kendte storbyer. Her kan du også tage en smuttur til en af de mange, skønne øer eller besøge en lidt mindre storby hen over weekenden, som f.eks. Split eller Dubrovnik. Kroatien ligger tættere på Danmark, end du måske umiddelbart tror, og efter en kortere flyrejse lander du i en helt ny verden, hvor der venter dig masser af indtryk og ferieminder.

Ja, du kan nok høre, at vi er vilde med Kroatien her på Escapeaway! Vi elsker at finde de eksklusive hoteller, som har lige det der ekstra til ferien. Det kan være en fantastisk beliggenhed, en varm og personlig service, ekstra god mad på restauranten eller et hav af faciliteter. På din weekendrejse til Kroatien med Escapeaway bor du altid helt unikt, og det giver ekstra krydderi på oplevelsen.

Tag på weekendtur til Kroatien og oplev landets ufattelige skønhed

Kroatien strækker sig hele vejen fra Istrien i nord, hvor den nære beliggenhed til Italien naturligvis har haft indflydelse på både byerne, historien og maden, til Dalmatien i syd, hvor byer som Split og Dubrovnik og øer som Hvar og Korcula kæmper om turisternes opmærksomhed. Det kan være svært at vælge en destination i Kroatien til et weekendophold, men en ting er sikkert; uanset hvor du ender, byder Kroatien på storslåede oplevelser og vidunderlige udsigter.

Istrien

På trods af, at Istrien ganske længe har været en populær turistdestination, har området ikke mistet sin charme - og det er formentlig det, der gør, at turister vender tilbage hertil gang på gang. Når du er så tæt på Italien, kan du faktisk tage på udflugt til Venedig, men Istrien byder selv på fantastiske byer, f.eks. Kroatiens næststørste by, Pula, eller de populære feriebyer Rovinj og Novigrad.

>> Læs mere om rejser til Istrien her

Kvarnerbugten

Syd for Istrien ligger Kvarnerbugten, som kan prale af en masse øer, hvoraf Krk, Cres og Losinj er de største. På en weekendtur hertil kan du altså nå både at tage en dukkert i det krystalklare vand, som omgiver øerne, opdage naturreservater til havs, tage på bådudflugter og spise dig mæt i fisk og skaldyr. Hvad mere kan man forlange af en "afstikker" hjemmefra?

>> Læs mere om rejser til Kvarnerbugten her

Dalmatien

I det sydlige Kroatien lokker Dalmatien med byer som Split og Dubrovnik - byer som er med på UNESCO's verdensarvsliste, og som kan fylde en hel ferie eller to med oplevelser. Har du brug for en pause fra folkemylderet i byerne, er det meget nemt at komme videre til øerne uden for kysten. Der afgår både fra Split og Dubrovnik til f.eks. Hvar, Brac og Vis - og det er perfekt, hvis du bare vil slappe af, slikke sol og bade på din weekendrejse til Dalmatien.

>> Læs mere om rejser til det sydlige Dalmatien her
>> Læs mere om rejser til det nordlige Dalmatien her

Bestil din weekendrejse til Kroatien med fly og hotel inkluderet i prisen

Med Escapeaway er det nemmere end nogensinde at bestille en weekendrejse til Kroatien. Vi er eksperter i at sammensætte forskellige pakkerejser til de laveste priser, hvor både fly og hotel er inkluderet i prisen. Vores rejser foregår med rutefly, hvilket giver den størst mulige fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed, og du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Brug søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Kroatien præcis, som du har lyst. Vi ønsker dig en rigtig god ferie!

>> Læs også om weekendrejser til Italien her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Kroatien her

 

>> Læs mere om weekendrejser