Skal du rejse med SAS?

SAS piloter strejker desværre fra middagstid 4. juli 2022.

Det er vigtigt at understrege, at det ikke er alle flyafgange der er påvirket. Du kan tjekke status på din flyafgang på SAS hjemmeside her.

Alle gæster, hvis fly påvirkes af strejken, vil blive kontaktet af os. Du behøver altså ikke kontakte os, da du kan regne med at høre fra os.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan behandle din rejse, før en evt. aflysning af dit fly er bekræftet fra SAS. Det vil sige, at skal du f.eks. først rejse om et par dage, så er det ikke muligt at behandle rejsen, før vi ved, om strejken fortsat er en realitet der. 

Vi følger naturligvis pakkerejseloven under hele forløbet. 

Skal du i kontakt med os uden for telefontid, så skal du sende en mail eller indtale en telefonbesked, og vi vender hurtigst muligt retur til dig. 
 

Kompensation i henhold til EU-forordningen EU261

Når et fly bliver aflyst som følge af en strejke, er du som passagerer berettiget til kompensation i henhold til EU-forordningen EU261/2004. Dette gælder også, hvis du bliver tilbudt en alternativ flyløsning, såfremt du ankommer til rejsemålet minimum tre timer senere end planlagt. Du har i disse tilfælde ret til op til 400 € pr. passager.

Denne kompensation skal du søge direkte ved flyselskabet, SAS. Du kan gøre det via SAS’s hjemmeside.