Langtidsrejser med Escapeaway

Flere og flere har rejser på langtidsferie og hos Escapeaway kan du på alle rejsemål bestille en langtidsrejse. Langtidsrejser er normalt på 3-4 uger eller længere, og alle vores hoteller og ferieboliger tilbyder ophold i nøjagtig den periode du ønsker.

De fleste som rejser på langtidsrejser i Europa vælger at "flytte" væk fra den danske vinter, og det er da også her du finder de fleste tilbud fra hoteller og ferieboliger. Går ferien til oversøiske rejsemål som Thailand eller USA er vintermånederne også oplagt til en lang ferie i et behageligt klima.

Langtids-rejsemål

Hos Escapeaway finder du rejsemål til langtidsrejsen i lande som Italien, Spanien, Grækenland, Malta og Portugal. Hold f.eks langtidsferie på Algarve, eller Madeira i Portugal, på Sicilien eller i Sorrento i Italien eller Andalusien og Mallorca i Spanien. Læs mere om alle rejser under de forskellige rejsemål.

Langtidsferie med rabat

Når man bor i 3 uger eller længere på et hotel eller i en ferielejlighed kan man opnå gode rabatter. Disse rabatter giver vi naturligvis direkte til vores gæster som bestiller en langtidsrejse hos Escapeaway. Hotellerne spare en del penge på ikke at skulle gøre rent og skifte sengetøj etc. og så er det jo normalt i lavsæsonen vi danskere rejser på langtidsferie. Se alle tilbud på langtidsrejser inkl. rabat i oversigten.

Design din egen langtidsrejse

Hos Escapeaway kan du selv bestemme hvor, hvornår  og hvor lang tid du ønsker at rejse på langtidsferie. Du kan vælge at bo på flere hoteller eller ferieboliger eller vælge om du vil bestille en langtidsrejse inkl. flyrejse, ophold og lejebil, eller selv stå for transporten og kun bestille hotel eller ferielejlighed hos os. Kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie 100% efter dine ønsker og behov.

>> Læs også om hoteller, som er velegnede til voksne