Anantara Veli Maldives Resort

Officiel kategori

Vores vurdering

9,8
Fabelagtigt
395 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis du søger det perfekte sted til en eksklusiv ferie i romantiske omgivelser, så kan det indbydende voksenhotel, Anantara Veli Maldives Resort, være det helt rigtige for dig og din elskede. Hotellet ligger på en lille, frodig ø i South Male Atollen på Maldiverne, og her kan du glæde dig til skønne, fine sandstrande, en afslappende atmosfære, gode faciliteter og et højt serviceniveau. 

Hvis du alligevel rejser uden børn, er der måske ikke nogen grund til at vælge et hotel med bamseklub og børnesvømning. Hvis du har muligheden, vil jeg anbefale dig at vælge et hotel med en voksen profil, hvor faciliteter og service er målrettet dig og dine behov. På Anantara Veli Maldives Resort kan du glæde dig til en skøn ”infinity” pool ved strandkanten og aktiviteter som yoga med havudsigt, madlavningskurser, snorklingture og PADI-certificerede dykkerkurser. Foretrækker du at være aktiv ”på egen hånd” er her også fitnesscenter og tennisbaner. Hvis du er glad for massage, vil jeg anbefale dig at bestille tid i hotellets eget spa-center, der tilbyder et væld af selvforkælende massage- og skønhedsbehandlinger samt mulighed for at opnå øget balance i krop og sind med holistiske, ayurvediske behandlinger og diæter. 

Direkte adgang til lagunen

På Anantara Veli Maldives Resort venter dig 67 pænt indrettede værelser i bungalow-stil der enten ligger på øen eller er bygget på pæle direkte i havet, hvor du har direkte adgang til lagunen via trapper fra din terrasse. Lagunen deles med hotellets to søsterhoteller, Dhigu Resort og Naadhu Maldives, og du kan benytte den gratis shuttle-båd mellem Anantara Veli Maldives Resort og de to andre øer, hvis du trænger til afveksling eller ønsker et større udvalg af faciliteter. 

Romantisk middag på terrassen

Du kan bestille opholdet på Anantara Veli Maldives Resort med både morgenmad, halvpension og fuldpension. Morgenmaden serveres fra buffet i restauranten ”73 Degrees”, der ligger idyllisk ved stranden. Her serveres også frokost- og aftenbuffeten, hvis du har bestilt flere måltider hjemmefra. Ønsker du at udforske andre muligheder, er her flere a la carte restauranter, hvor du (mod ekstra betaling) kan nyde velsmagende retter fra bl.a. det thailandske og japanske køkken. Du kan også bestille bord på én af restauranterne på de to søsterhoteller, Dhigu og Naadhu. Eller hvad med at få serveret en romantisk middag på din egen terrasse? Tidligere gæster roser maden på Anantara Veli Maldives Resort for at være velsmagende og varieret. I det hele taget får hotellet fine anmeldelser, og langt de fleste vil føle sig meget velkomne her. 

Derfor skal du vælge Anantara Veli Maldives Resort

 • Fordi du gerne vil bo på et ”adults only” hotel, kun for voksne
 • Her bor du eksklusivt og i rolige omgivelser
 • Du kan vælge at bo i en ”water-bungalow” på pæle direkte i havet
 • Her er et indbydende spa-center med afslappende massagebehandlinger
 • Her kan du vælge at bo i bungalow med privat pool

Godt at vide om Anantara Veli Maldives Resort

Hotellet er kun for voksne og har en aldersgrænse på minimum 18 år. Dog er restauranterne åbne for gæster fra søsterhotellerne, Anantara Dhigu og Naadhu Maldives, om aftenen, og derfor er her ingen aldersgrænse fra 18:30 til 21:00, hvor du derfor kan forvente at møde børn i restauranterne. 

Hotellets gæster kan benytte restauranterne og forskellige faciliteter på søsterhotellerne Anantara Dhigu og Naadhu Maldives. Spørg i receptionen for muligheder og detaljer. Nogle aktiviteter og faciliteter (som f.eks. wellness) kan være mod betaling og kan være sæsonbetonede/varierende åbningstider efter årstid og vejret.

A la carte restauranterne er ikke inkluderet i halv- og helpension, og er derfor mod ekstra betaling. I jule- og nytårsperioden vil et gebyr pålægges for galamiddag. Lokal turistskat pålægges.

Water-bungalows er bygget på pæle i vandet med direkte adgang til lagunen via trappe fra din terrasse.

Bemærk venligst, at hotellet nås via en såkaldt speedbåd, en tur som tager cirka 35 minutter fra Velanas internationale lufthavn. Transfer vil blive arrangeret sammen med andre hotelgæster. For mere information og instruktioner kontakt resortet mindst 72 timer i forvejen. Transferen koster omkring USD 340 (svarende til omkring 2.300 DKK) per person tur/retur. Vælger du privat transfer til vands er prisen betydeligt højere per vej (omkring 3000 USD for en gruppe på maks 8 personer, svarende til omkring 20.000 DKK). Bemærk at tiderne er begrænsede og afhængigt af vejret. Vi tager forbehold for prisændringer.

Værelsestyper hvor "speedbåd" indgår i navnet eller "complimentary Airport Transfer" er den samme type transfer. Det vil sige, at fællestransfer med speedbåd er inkluderet i værelsesprisen.

Derfor skal du vælge Anantara Veli Maldives Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Strand under 1½ km væk

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Anantara Veli Maldives Resort har 67 pænt indrettede bungalows i forskellige kategorier. Alle værelseskategorier har terrasse/udeområde samt faciliteter som aircondition, loftsventilator, TV, Wi-Fi, minibar, te- og kaffefaciliteter, værdiboks samt badekåbe, tøfler og hårtørrer. Water-bungalows er bygget på pæle i havet med direkte adgang til havet via trappe fra terrassen.

Værelsestyper hvor "speedbåd" indgår i navnet eller "complimentary Airport Transfer" er den samme type transfer. Det vil sige, at fællestransfer med speedbåd er inkluderet i værelsesprisen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Anantara Veli Maldives Resort. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

P.o. Box 2098
Veligandu

Koordinater

Latitude: 3.9671
Longitude: 73.5051

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
421 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
731 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
394 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant