Dhawa Ihuru

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,5
Fabelagtigt
372 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis drømmeferien skal holdes på Maldiverne, og hvis du gerne vil undgå de allerdyreste luksushoteller, vil jeg anbefale dig at se nærmere på Dhawa Ihuru. Dette lille 4-stjernede hideaway med kun 45 villaer og mulighed for All Inclusive ligger på en skøn og frodig koralø i North Male Atollen på Maldiverne. Her kan du glæde dig til fine sandstrande, et spændende koralrev tæt på stranden og god service.  

Inden du booker din pakkerejse, husk at læse afsnittet "Godt at vide", for info vedr. transfer til og fra resortet. Dette er vigtigt, da tidsrummet for b.la. vandfly er begrænset og ikke er muligt døgnet rundt.

Dhawa Ihurus ”swimmingpool” har du hele vejen rundt om den lille maldiviske koralø, Ihuru – her ligger det klare Indiske Ocean i turkis og blå nuancer nemlig for dine fødder og er for de fleste bedre end selv den fedeste swimmingpool. Dhawa Ihuru har med andre ord ikke noget fælles poolområde og er derfor absolut bedst til strandelskere. Nogle af villaerne har dog udendørs jacuzzi, hvor du kan blive afkølet i private omgivelser. 

Legende delfiner og havskildpadder

Morgenmaden på Dhawa Ihuru serveres fra buffet i ”Riveli Restaurant”, hvor du kan spise med udsigt over havet. Hvis du bestiller halvpension, fuldpension eller All Inclusive hjemmefra, serveres frokost og aftensmad også her, evt. som ”set menu”, dvs. en fastlagt menu. ”The Velaavani Bar” tilbyder kolde drikkevarer og lette snacks fra morgen til aften. Baren ligger ved strandkanten, og hvis du er heldig, kan du spotte et par legende delfiner eller én af de store havskildpadder, mens du nyder en forfriskende cocktail.

Bo i rolige omgivelser

Dhawa Ihuru har eget dykkercenter med snorkeludstyr og PADI-certificerede dykkerkurser, hvis du gerne vil udforske det forunderlige liv under havoverfladen, enten ved Dhawa Ihurus ”husrev” tæt ved stranden eller ved nogle af de øvrige spændende koralrev i Atollen. Husrevet er i øvrigt så tæt på stranden, at også familier med mindre børn kan få glæde af det. Jeg anbefaler Dhawa Ihuru til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo i rolige omgivelser og ikke forventer en masse faciliteter men snarere vil fokusere på at være sammen. 

Derfor skal du vælge Dhawa Ihuru

 • Fordi du gerne vil bo på et lille hideaway med kun 45 villaer
 • Her er fine, hvide sandstrande og koralrev tæt på øen
 • Du kan vælge at bo i villa med udendørs jacuzzi
 • Her kan du bo med All Inclusive
 • Her bor du i smukke og rolige omgivelser

Godt at vide om Dhawa Ihuru

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotellet har ikke noget poolområde og er således bedst til strandelskere. 

Lokal turistskat betales på stedet. Juleaften (24/12) og nytårsaften (31/12) er der galamiddag, og der pålægges derfor et ekstra gebyr. Nogle faciliteter som wellness og aktiviteter kan være mod ekstra betaling og afhængigt af vind og vejr.

Transferservice til og fra lufthavnen er på forespørgsel og mod betaling. Transferservicen er kun mulig mellem kl. 08.30-16.00 og foregår med en såkaldt "floatboat" eller speedbåd, så du skal senest 72 timer i forvejen kontakte stedet og meddele dit forventede ankomsttidspunkt - hav tidsbegrænsningen for transferen i mente. Lander du senere end kl. 15.30, er du nødsaget til at booke en overnatning i nærheden af lufthavnen, Male International Airport.
 
Fællestransfer med båd direkte fra lufthavnen til resortet tager ca. 25 minutter og koster omkring 200 USD (svarende til ca. 1.400 DKK)  pr. voksen pr. vej. Der er rabat for børn mellem 4-11 år. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer. Det er også muligt at bestille privat transfer på forespørgsel.

Alternativt kan du tage et indenrigsfly (en tur på ca. 30 minutter) og derefter videre med speedbåd, som tager ca. lige så lang tid, eller du kan flyve med vandfly, som tager ca. 45 minutter. Bemærk at vandflyene har begrænset plads til bagage. Denne type transfer er som regel det dyreste alternativ.

Derfor skal du vælge Dhawa Ihuru

 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Strand under 1½ km væk

Godt at vide

OBS: All inclusive-konceptet bestemmes lokalt af hotellet og kan ændres løbende hen over sæsonen. Det aktuelle program får du ved ankomsten til hotellet. All inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost og aftensmad (oftest i hotellets buffetrestaurant), snacks som eksempelvis is og et udvalg af lokale drikkevarer (ofte på bestemte tidspunkter).

Hvis du har bestilt et ophold med all inclusive (uanset om det er light, plus eller andet), så er det ikke altid, at alle hotellets barer og/eller restauranter er inkluderet i deres all inclusive-koncept - disse vil du betale ekstra for på stedet, hvis du ønsker at benytte disse.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 0 m

Dhawa Ihuru har 45 pænt indrettede villaer, der alle ligger tæt på stranden. Alle værelseskategorier har egen terrasse samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, deponeringsboks, TV, telefon, minibar, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi samt badekåbe, slippers og hårtørrer

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Dhawa Ihuru. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Ihuru Island
Ihuru

Koordinater

Latitude: 4.3062
Longitude: 73.4166

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
1487 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,9
Fabelagtigt
568 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
328 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant