Hurawalhi Island Resort

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,9
Fabelagtigt
555 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis du planlægger en uforglemmelig ferie til Maldiverne med din elskede, og hvis du søger et eksklusivt voksenhotel i smukke og eksotiske omgivelser, så vil jeg anbefale Hurawalhi Island Resort. Dette indbydende ”adults only” hideaway ligger på en lille, frodig ø i Lhaviyani Atollen på Maldiverne. Øen har fine sandstrande, gode restauranter, et højt serviceniveau og komfortable villaer – nogle af dem endda med privat pool. Hotellet har en aldersgrænse på 15 år.

90 eksklusive villaer ligger drysset ud langs stranden på Huralwalhi, eller er bygget på pæle direkte i havet, så du har direkte adgang til lagunen fra din terrasse. Det er de første overvejelser, du bør gøre dig – vil du bo på stranden eller på pæle i vandet? Næste overvejelse: Er det turkisblå hav med det smukke koralrev tilstrækkeligt for dig, eller kan du se fordelen ved en villa med privat swimmingpool, så du har flere bademuligheder? Når du har besluttet dig for den rigtige villa for dig, er der kun tilbage at glæde dig til din ferie på Hurawalhi Island Resort.

Middag med uforstyrret udsigt

Opholdet er med morgenmad, men du kan bestille både halvpension, fuldpension eller All Inclusive hjemmefra, hvis du vil gøre ferien ekstra nem og bekvem. Her er flere restauranter og barer, og du spiser godt på Hurawalhi Island Resort. Den store og varierede buffet i ”Canneli Restaurant” er inkluderet i den pension, du vælger hjemmefra. Men jeg bliver nødt til også at fremhæve den helt unikke ”undervands”-restaurant, ”5.8 Undersea Restaurant”, der ligger 5,8 m under havoverfladen og er bygget af glas, så du kan nyde din middag med uforstyrret udsigt til det farvestrålende og forunderlige liv i koralrevene omkring dig.  

Smukke og eksotiske omgivelser

Hvis afslapningen skal være optimal, kan jeg anbefale en tur i ”Duniye Spa”, der tilbyder velværende massagebehandlinger i pavilloner med havudsigt, bygget på pæle i lagunen. Får du lyst til at være aktiv på ferien, er her selvfølgelig optimale betingelser for at snorkle og dykke, og du kan også prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter, fx wakeboarding, windsurfing eller kanosejlads. På land finder du både et fitnessrum, tennisbane, udendørs badmintonbane og en minifodboldbane. Du behøver med andre ord ikke at komme til at kede dig på Hurawalhi Island Resort, og uanset om du er til afslappende eller aktive feriedage, er omgivelserne lige smukke og eksotiske. 

Derfor skal du vælge Hurawalhi Island Resort

 • Fordi du gerne vil bo på et ”adults only” hotel, kun for voksne
 • Her bor du eksklusivt og i rolige omgivelser
 • Du kan vælge at bo i en ”water-villaer” på pæle direkte i havet
 • Her er et indbydende spa-center med afslappende massagebehandlinger
 • Du har adgang til en helt unik ”undervandsrestaurant
 • Her kan du vælge at bo i villa med privat pool

Godt at vide om Hurawalhi Island Resort

Hotellet er kun for voksne og har en aldersgrænse på 18 år. 

A la carte restauranterne er ikke inkluderet i den pension, du evt. bestiller hjemmefra men er mod ekstra betaling. 

Water-villaer er bygget på pæle i vandet med direkte adgang til lagunen via trappe fra din terrasse.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til strand og pool, så du behøver ikke at fylde kufferten med badehåndklæder. 

Da du skal rejse med vandflyver til hotellet, skal du kontakte stedet minimum 72 timer før afgang, for at arrangere transfer og check ind. Transferen koster USD 460 per voksen (tur/retur). Bemærk venligst, at transferen har begrænsede åbningstider, og hvis du ankommer eller rejser uden for disse, skal du arrangere en overnatning i nærheden af lufthavnen. Sidste fly til resortet afgår kl. 16, og første afgang er tidligst kl. 09:00. 

Yderligere information: 

Gallamiddagen på juleaften (24 december) per voksen: USD 280
Gallamiddagen på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 380


Vi har listet alle ekstra gebyrer, som hotellet har informeret os om. Vi forbeholder os ret til eventuelle ændringer. 

Derfor skal du vælge Hurawalhi Island Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Strand under 1½ km væk

Godt at vide

OBS: All inclusive-konceptet bestemmes lokalt af hotellet og kan ændres løbende hen over sæsonen. Det aktuelle program får du ved ankomsten til hotellet. All inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost og aftensmad (oftest i hotellets buffetrestaurant), snacks som eksempelvis is og et udvalg af lokale drikkevarer (ofte på bestemte tidspunkter).

Hvis du har bestilt et ophold med all inclusive (uanset om det er light, plus eller andet), så er det ikke altid, at alle hotellets barer og/eller restauranter er inkluderet i deres all inclusive-koncept - disse vil du betale ekstra for på stedet, hvis du ønsker at benytte disse.

Kort og afstande

Hurawalhi Island Resort har 90 pænt indrettede villaer i forskellige kategorier. Alle værelseskategorier har terrasse/udeområde samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, deponeringsboks, minibar, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi, TV, telefon samt badekåbe, slippers og hårtørrer. Her er også håndklæder til strand og pool. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hurawalhi Island Resort. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Huravalhi
Huravalhi

Koordinater

Latitude: 5.5210
Longitude: 73.4418

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
421 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
292 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
394 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant