Kuredu Island Resort

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,5
Fabelagtigt
1428 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Drømmer du om at opleve Maldiverne og de kridhvide strande? Og vil du gerne tage hele familien med og nyde den skønne ferie sammen med dem? Ja, så skal du se nærmere på Kuredu Island Resort, som ligger på en af de større øer i Maldiverne, nemlig Kuredu Island. Her er masser af aktiviteter for både store og små, og du kan forkæle dig selv med dovne dage på stranden, dejlige måltider og spændende udflugter. Velkommen til Maldiverne og Kuredu Island Resort.

Maldiverne er først og fremmest kendt som et rejsemål skabt til en romantisk ferie for to. Men det betyder ikke, at du ikke også kan tage hele familien med på en spændende og begivenhedsrig ferie i dette paradislignende landskab. På en af Maldivernes største øer, Kuredu Island, er der masser at tage sig til, både til lands og til vands, og Kuredu Island Resort er det perfekte udgangspunkt for dig og din familie. Slap af på stranden, træn dine golfslag på øens golfbane, som er omgivet af  palmer og det krystalklare hav, eller forkæl dig selv med en skøn behandling i hotellets SPA. Mulighederne er uendelige, og som om det ikke var nok, kan du altid spørge personalet, hvilke udflugter der er på dagen.

Udover det smukke, turkisblå hav, som omgiver øen og resortet, tilbyder Kuredu Island Resort også et skønt poolområde, hvor du kan slå dig ned i en liggestol og nyde dagen under den varme sol. På Kuredu Island Resort er der hele fem restauranter at vælge mellem, så du vil helt sikkert finde en favorit blandt dem. Udforsk dine smagsløg og prøv noget lokalt eller vælg en international favorit. Maden ledsages af gode drikkevarer og fantastiske solnedgange som afslutning på en lang og spændende dag. Hvis I vil have et helt unikt minde med hjem, må I ikke gå glip af undervandsrestauranten, som er en oplevelse for både store og små. I kan også vælge at afslutte dagen med en dejlig cocktail i en af barerne, hvor der er livemusik, eller måske er I til den mere livlige natteunderholdning.

Vigtig info gældende transfer

Sidste internationale flyankomst med forbindelse videre med vandflyet er kl. 15.30. Forventer du at ankomme senere, er du nødt til at booke en overnatning i Malé.

Kontakt stedet direkte via informationerne i voucheren for mere info. Gæster er nødsaget til at få arrangeret transfer det sidste stykke ud til hotellet (mod tillægsgebyr på ca. 400 USD hvilket svarer til omkring 2.800 DKK per person tur/retur - børn får rabat) fra Malé International Airport, som er en tur på 40 minutter med vandfly. Du skal kontakte stedet direkte og meddele dine ankomsttid minimum 3 dage i forvejen, for at få garanteret denne transfer.

Transferservicen udbydes af Trans Maldavian Airways/Maldavian Air Taxi mellem kl. 06.00 og 16.00. Ankommer du derfor udenfor dette tidsrum, er du nødsaget til at booke overnatning i Malé eller Hulhumale. Bagage der vejer mere end 20 kg pålægges et gebyr, som betales direkte hos vandflyselskabet ved check-in. Du betaler for transferen med vandflyet ved check-ud.

Bemærk at ustadige vejrforhold i Malé, i nærheden af Kuredu eller andre steder på ruten vil påvirke transporten med vandflyet, og der kan derfor opstå forsinkelser eller aflyste afgange. Afgang fra Kuredu til Malé kan forekomme tidligere end planlagt, hvis der er udsigt til dårligt vejr senere på dagen. Flyselskabet bestræber sig altid på at få deres gæster frem så hurtigt som muligt, men i sidste ende er det sikkerheden der kommer først. Hver afgang har en vægtbegrænsning, og da transporten af passagerer har højest prioritet, kan det i nogle tilfælde ske, at din bagage først kommer med på en senere afgang. Flyselskabet bestræber sig efter at få al bagage så hurtigt frem som muligt.

Indenrigsfly samt speedbåde er muligt som alternativ til transfer. Prisen er på omkring 350 USD (svarer til omkring 2.400 DKK) per person tur/retur.

Yderligere information: 

 • Gallamiddag på juleaften (24 december) per voksen: USD 130
 • Gallamiddag på juleaften (24 december) per barn (3-14 år): USD 130
 • Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 210
 • Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per barn (3-14 år): USD 210

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer.
 

Derfor skal du vælge Kuredu Island Resort

 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

Bemærk at transfer til og fra hotellet ikke altid er inkluderet i prisen, og skal bookes separat og direkte gennem hotellet. Til Kuredu Island Resort er der mulighed for transfer i form af vandfly, indenrigsfly og speedbåd. For mere info læs det separate tekststykke gældende dette.

Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer).

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i SPA'en bestilles og betales på hotellet. Evt. deltagelse i aktiviteter og udflugter bestilles og betales på hotellet. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 0 m

Kuredu Island Resort tilbyder 384 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Værelserne ligger i eksotiske bungalows med stråtag, de rummelige villaer ligger direkte på den fine sandstrand eller på pæle over vandet i lagunen. Værelserne er enkelt indrettet i typisk Maldiver-stil med lyse nuancer og en eller flere farverige detaljer. De fleste værelser har balkon eller terrasse, og nogle har direkte adgang til havet. Alle værelser har moderne faciliteter, som TV, gratis Wi-Fi, minibar og aircondition. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Kuredu Island Resort. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Kuredhoo Island
Kuredu

Koordinater

Latitude: 5.5487
Longitude: 73.4657

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
411 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
458 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,9
Fabelagtigt
559 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant