Luksusferier til Maldiverne

Ønsker du, at din næste ferie skal indeholde masser af luksus og afslapning på alle områder, vil en luksusrejse til Maldiverne uden tvivl falde i din smag. Vi har håndplukket en række eksklusive hideaways, hvor kvalitet ud over det sædvanlige er en garanti. Kun de mest populære og eksklusive hideaways havner på vores liste over luksusferier, så vælger du et hotel fra denne liste, er du altså garanteret en ferie i særklasse. På denne liste finder du naturligvis også en rejse til Maldiverne, som byder på luksus i lange baner, gastronomiske madoplevelser og skønne omgivelser. Din ferie bliver noget helt specielt og en oplevelse, du sent vil glemme, med en luksusrejse til Maldiverne fra Escapeaway.

På Maldiverne bliver du mødt af krystalklart havvand med et enestående dyre- og planteliv, gourmet-restauranter i topklasse samt luksushoteller, hvor du ikke skal bekymre dig om nogen daglige pligter. Alt bliver ordnet for dig, og du glemmer derfor på ingen tid hverdagens stress og jag. Uanset hvad du foretrækker ved dit hotelophold, kan de på Maldiverne næsten med garanti indfri dine ønsker og behov.

Maldiverne er et lille ørige og består af en lang række små øer, hvor kun en lille del af dem er beboet. Vil du gerne ud på opdagelse, har du altså alle muligheder for dette i Maldivernes fantastiske ørige. Pak strandtasken og snorklen, og tag afsted for at nyde hinandens selskab og den uspolerede, smukke natur i rolige omgivelser. Hvis du er vild med at snorkle og dykke, er det oplagt at gøre dette, når du besøger Maldiverne, og du kan uden tvivl få en hel dag til at gå under havets overflade, hvor du bliver mødt af eksotiske og farverige fisk samt smukt koralrev. Du kan også udforske og nyde det smukke Indiske Ocean på Soneva in Aqua, som er en eksklusiv yacht, der vil tage dig med ud på en sejltur mellem atollerne på Maldiverne. Her er du garanteret luksus i særklasse, og den søde besætning tager sig af alt det praktiske, så du bare skal læne dig tilbage og nyde de omgivelser, I sejler forbi på turen. 

Find et luksushotel på Maldiverne

Maldiverne er et sandt paradis, og det bugner af luksushoteller her. Uanset om du foretrækker et mindre hotel med mere ro og plads til intimitet, eller du gerne vil bo på et af de store og prangende luksushoteller, så har vi hos Escapeaway med garanti noget, der vil falde i din smag. Vi garanterer en luksusferie fra start til slut, hvor der absolut intet mangler.

Når du booker en luksusrejse til Maldiverne, har du mulighed for at rejse fra lufthavnene i både Aalborg, Aarhus, Billund, København og Hamburg. Du kan altså nemt finde en lufthavn, som ligger i nærheden af dig. Vi benytter rutefly, hvilket er din garanti for stor fleksibilitet, så du kan komme til og fra din destination på de tidspunkter, hvor det passer allerbedst for dig. Når du lander på Maldiverne, er der flere forskellige transportmuligheder, så du kan komme frem til din endelige destination og for alvor begynde din ferie. Ved at benytte vores søgemaskine her på siden kan du nemt indtaste dine ønsker til din kommende luksusrejse, hvorefter du præsenteres for en række muligheder, der matcher dine præferencer.

>> Læs om pakkerejser til Maldiverne
>> Læs om vores luksusrejser

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Maldiverne

Populære hoteller på Maldiverne

Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
390 anmeldelser
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
243 anmeldelser
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
394 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant