Meeru Island Resort & Spa

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,6
Fabelagtigt
2409 anmeldelser
Marie Kaalund Winther
Udvalgt af
Marie Kaalund Winther

Meeru Island Resort & Spa byder dig velkommen til et tropisk paradis, omgivet af et krystalklart hav og høje palmer, der svajer i himlen. Her kan du glæde dig til gåture med fødderne i det hvide sand, farverige koralrev, der vrimler med liv, samt skønne stunder i den varme sol. Forkæl dig selv, og nogen du holder af, med en ferie på dette prisvindende resort, der passer til rejsende i alle aldre. 

Meeru Island Resort & Spa beliggende på øen Meeru i Maldiverne, omgives af turkisblåt hav, og imponerer besøgende fra hele verden. Her skal du tage hen, hvis du drømmer om afslappende dage med fødderne i sandet, og sol på næsen. Hotellet ligger midt på den lille ø, og tilbyder villaer både på land, med udsigt over haven, på stranden, samt på broen, der leder ud i vandet. I disse sidstnævnte villaer, bor du bogstavlig talt oven på det krystalblå hav, og kan dermed starte dagene med en dukkert, inden dagens første måltid. Trods at øen bare er én kilometer lang, finder du flere forskellige aktiviteter, som du kan more dig med, sammen med dine rejsekammerater. Her findes eksempelvis et golfcenter med både driving range og putting green, tennisbane, cykeludlejning og mulighed for at tage på fiske- og dykkerture. 

Foretrækker du bare at slappe af, er du velkommen til at besøge hotellets spa, hvor du kan booke en skøn behandling eller massage. Når sulten melder sig, byder hotellets restauranter på både lokale specialiteter og internationale retter. Det er muligt at booke All Inclusive, på anbefaling da øen ikke har så mange andre restauranter at byde på. Derimod findes der flere barer rundt omkring på øen, hvor du kan slå dig ned og nyde en god drink, mens solen går ned i horisonten. En bedre afslutning på en dejlig dag kan næppe findes. 

Derfor skal du vælge Meeru Island Resort & Spa

 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

Kontakt venligst hotellet for at booke obligatorisk transfer (ekstra betaling, ca. 175 USD/person) fra Malés Internationale Lufthavn til hotellet, som ligger ca. 45-55 minutter væk i motorbåd. I de værelsestyper, hvor transfer er inkluderet bedes du kontakte hotellet med dine flyoplysninger senest 72 timer før ankomst, for at garantere din transfer. Den daglige transfer service er begrænset. 

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet. 

Poolen er åben mellem 06:00 og 20:00. Forhåndsbooking er påkrævet for massage og spabehandlinger. Booking foretages ved at kontakte resortet inden ankomst. 

Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Det er muligt at booke All Inclusive på dette hotel, hvilket inkluderer alle måltider fra en buffet, samt udvalgte drikkevarer og snacks (med forbehold for ændringer). Alle Inklusive måltiderne serveres på en udvalgt restaurant. 

OBS: All inclusive-konceptet bestemmes lokalt af hotellet og kan ændres løbende hen over sæsonen. Det aktuelle program får du ved ankomsten til hotellet. All inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost og aftensmad (oftest i hotellets buffetrestaurant), snacks som eksempelvis is og et udvalg af lokale drikkevarer (ofte på bestemte tidspunkter).

Hvis du har bestilt et ophold med all inclusive (uanset om det er light, plus eller andet), så er det ikke altid, at alle hotellets barer og/eller restauranter er inkluderet i deres all inclusive-koncept - disse vil du betale ekstra for på stedet, hvis du ønsker at benytte disse.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 50 m

Meeru Island Resort & Spa tilbyder 284 villaer i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en klassisk stil for området, med forskellige farver og materialer. Alle værelser og villaer har balkon eller terrasse, nogle med udsigt over, og nogle med egen jacuzzi. Faciliteterne inkluderer TV, gratis Wi-Fi og aircondition. Badeværelserne har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Meeru Island Resort & Spa. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Indendørs pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

North Male' Atoll
Meeru Island

Koordinater

Latitude: 4.4531
Longitude: 73.7172

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,9
Fabelagtigt
199 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,6
Fabelagtigt
1040 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,6
Fabelagtigt
379 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant