Niyama Private Islands Maldives

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,8
Fabelagtigt
595 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Dette storslåede ø-resort er som taget ud af filmen "Cast Away", og her kan eventyrlystne par eller hele familien boltre sig på den ultimative badeferie. Niyama Private Islands Maldives er et eksklusivt valg med førsteklasses oplevelser i solen, både over og under havets overflade. Her bestemmer du selv, hvor mange spændende oplevelser, du vil have med hjem i bagagen.

På Niyama Private Islands Maldives bor du i eksklusive værelser og villaer og er altid tæt på havet og stranden. Det innovative resort spreder sig over øerne "chill" og "play", og de tropiske palmer og den skønne atmosfære bliver en del af dit ferieophold fra start til slut. Vandaktiviteterne står i kø, og når du har brug for lidt afslapning, kan du slå dig ned på den hvide sandstrand eller ved poolen. Du har adgang til to infinity-pools og børnepools samt strande langs hele øen. Du kan også tage en cykeltur rundt på øen, og når afslapningen skal være på sit højeste, kan du gå hen i hotellets SPA, som tilbyder alt fra dejlige wellnessbehandlinger til jacuzzi og pools.

Når sulten melder sig, byder en af restauranterne på Niyama Private Islands Maldives på noget helt særligt. På Subsix (verdens første undervandsrestaurant) vælger du selv, om du vil sidde ude, inde eller 6 meter under vandoverfladen. Her kan du nyde din morgenmad eller middag. Den sædvanlige morgenmadsbuffet serveres på Blu og Epicure, og på sidstnævnte kan du også få frokost og middag (også selv om du bor med halvpension). Edge og Subsix er begge a la carte restauranter, og det er værd at nævne, at Edge kun kan nås med båd og alene er en fiske- og skaldyrsrestaurant. Nest har fokus på det asiatiske køkken (inkl. teppanyaki-specialiteter), mens Tribal serverer afrikanske og sydamerikanske retter. På The Deli kan du hele dagen få salater, sandwiches, smoothies og kaffe. Også Dune er en frokostrestaurant med lækre cocktails, mens baren Fahrenheit lokker gæsterne op på tagterrassen med levende musik hver aften.

Da du skal rejse med vandflyver til hotellet, skal du kontakte hotellet minimum 72 timer før afrejse, hvor du også bedes fremsende en kopi af dit pas. 
Der er ingen reception her, men en vært vil møde dig ved ankomsten. 

Indenrigs transfer og transfer med vandflyver skal bekræftes ved reservationsbekræftelsen. Alternativt kan du arrangere transfer (mod betaling) fra Malé International Airport, hvilket indebærer en 30 minutters tur med indenrigsfly til Dhaalu Lufthavn, hvorfra du skal sejle cirka 10 minutter til resortet. Du skal oplyse hotellet om dine flyinformationer minimum 3 dage før ankomst for at garantere transport. 

Transport med vandflyver koster USD 780 per voksen (tur/retur). Transport med vandflyver koster USD 390 per barn i alderen fra 2 til 11 år (tur/retur). Yderligere afgifter for børn mellem 12 og 17 år på USD 683,2 per barn per ophold. 

Yderligere information: 

Gallamiddag på juleaften (24 december) per voksen: USD 447 
Gallamiddag på juleaften (24 december) per barn (2-11 år): USD 223,5 
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 829,4 
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per barn (2-11 år): USD 414,7

Vi har listet alle de ekstra gebyrer, som hotellet har informeret os om. Vi forbeholder os ret til eventuelle ændringer vedrørende ovenstående priser. 
 

Derfor skal du vælge Niyama Private Islands Maldives

 • Nærmeste strand: ca. 10 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

Transfer med vandfly fra Malé APT tager ca. 40 min. Explores Kids Club tilbyder aktiviteter for børn i alle aldre. Husdyr må ikke medtages.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 10 m

Værelser og villaer er alle stilfuldt og elegant indrettet. Bemærk, at villa med privat pool kan være en plunge-pool (altså en lille pool) eller en større, mere almindelig pool.

Faciliteter på værelser og i villaer:

 • Aircondition
 • Fladskærms-TV
 • Minibar
 • Badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Niyama Private Islands Maldives. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Dhaalu Atoll
Kudahuvadhoo

Koordinater

Latitude: 2.6809
Longitude: 72.9324

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere