Pakkerejser til Maldiverne

Med en pakkerejse til Maldiverne er du sikker på, at din ferie udelukkende vil komme til at handle om afslapning og alt det, du har set frem til ved din ferie. Du skal ikke bekymre dig om hverken fly eller hotel – alt er planlagt for dig, allerede inden du tager hjemmefra.

Med Escapeaways billige pakkerejser til Maldiverne får du en rejse, hvor alt er inkluderet. Du får en flybillet med rutefly til lufthavnen ved Malé og hjem igen, og du får et hotel efter din smag. Derudover er der mulighed for at få transfer til/fra lufthavnen inkluderet, hvis dette er dit ønske. Med mindre din ferie på Maldiverne skal afholdes i nærheden af Malé, så foregår transporten videre fra lufthavnen som oftest med vandfly eller hurtigtgående motorbåd, men det er også muligt at tage en taxa over broen og ind til hovedstaden. Når du bestiller din rejse til Maldiverne i én samlet pakke, er du desuden inkluderet af den danske rejsegaranti. 

Hvis du har besluttet dig for, at din næste rejse skal gå til Maldiverne, har vi hos Escapeaway et stort udvalg af rejser hertil. Du kan helt selv være med til at skræddersy din rejse, så den på alle områder bliver, lige som du har ønsket. Det gælder både med hensyn til hotel eller feriebolig, og hvilken lufthavn du ønsker at flyve fra og til. Vi udbyder kun de bedste hoteller, og du kan derfor være sikker på, at du udelukkende får kvalitet, når du bestiller din pakkerejse gennem os. 

Med en rejse til Maldiverne kan du glæde dig til hvide sandstrande, krystalklart vand og smukke omgivelser. Du har desuden rig mulighed for at opleve havbundens vidundere, hvis du holder af at snorkle eller dykke, når du er på ferie. Her vil en helt ny verden vise sig for dig, og du vil bestemt ikke komme til at kede dig ude under havets overflade. En rejse til Maldiverne indbyder til ren afslapning og masser af luksus, så du på ingen tid vil glemme hverdagens stress og jag derhjemme. Du kan besøge de mange små øer, eller du kan prøve at svømme med skildpadder, delfiner og hvaler og få en oplevelse, du sent vil glemme. Hvis du rejser med hele familien, vil det være oplagt at lægge vejen forbi øen Dhiffushi, hvor der er rolige strande og altid lavvande. Du kan også besøge øen Bodufinholhu, hvor I har mulighed for at leje udstyr til diverse vandsportsaktiviteter. 

Find en billig pakkerejse til Maldiverne

Her hos Escapeaway har vi gjort det nemt for dig at finde din drømmerejse med vores søgemaskine, der muliggør, at du nemt kan finde de billigste og bedste fly og hoteller. Hvis prisen på din næste rejse er noget af det vigtigste, er det oplagt at benytte vores lavpriskalender, hvor du bliver præsenteret for de destinationer, som er billigst at rejse til på bestemte tidspunkter. 

Med en rejse til Maldiverne har du mulighed for at rejse fra både Billund, København, Aalborg, Aarhus og Hamburg, og det er altså helt op til dig, hvor din rejse skal begynde. Når du har valgt afrejsestedet, skal du vælge, hvor du gerne vil lande, alt efter hvad der er mest praktisk for din videre rejse. Igen vil du opleve stor fleksibilitet her, hvor dine ønsker tilgodeses.

Med billige pakkerejser til Maldiverne er du garanteret fleksibilitet, luksus og gode priser.

>> Læs alt om rejser til Maldiverne
>> Læs om luksushoteller på Maldiverne

Kort over Maldiverne

Populære hoteller på Maldiverne

Maldiverne, Maldiverne
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant