Velassaru Maldives

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,7
Fabelagtigt
759 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis dine forventninger til en drømmeferie på Maldiverne er at bo på et luksusresort på en privat koralø med fine, hvide sandstrande, dejlig mad, et højt serviceniveau og indbydende værelser og villaer, så skal du læse videre om Velassaru Maldives. Dette eksklusive hotel ligger på en lille frodig koralø i South Male Atollen omgivet af et hav i smukke nuancer af blå og turkis.

En ferie på Maldiverne er ren afslapning. På Velassaru Maldives inviterer sandstrandene til rolige stunder, hvor du kan nyde solen, havet og dit selskab. Hvis solen bliver for meget, kan du søge skygge i hotellets frodige have med svajende palmer eller måske besøge hotellets SPA, som ligger spredt på 10 pavilloner, som er bygget på pæle i havet. Her kan du nyde en afslappende massage, mens du slumrer hen - men der er en risiko for, at du kommer til at stirre dig blind på det smukke hav.

Koralrevet tæt på Velassaru giver dig mulighed for at udforske den forunderlige verden under havoverfladen. Både nybegyndere og øvede snorklere kan få gode oplevelser med hjem. Hotellets eget dykkercenter tilbyder certificerede dykkerkurser, hvis du får smag for at udforske koralrevene yderligere. Hvis du foretrækker at være ”oven vande”, kan du tage med på en af Velassarus bådture eller prøve kræfter med windsurfing, stand-up paddling eller kajakroning. Du kan naturligvis også bare slappe af i det klare vand med en svømmetur eller et forfriskende dyp.

En ferie på Maldiverne er for de fleste også en ferie med rigtig god mad. Velassaru Maldives har hele 5 forskellige restauranter og 2 barer. Du kan bestille ophold med morgenmad, halvpension eller helpension og nyde måltiderne fra en stor, varieret buffet i restauranten Vela. A la carte restauranterne udstråler sin egen individuelle stil. På stranden, ved lagunens kant, i skæret fra levende lys eller måneskinnet venter en række forskellige retter og lokkende kulinariske kreationer. Kreativ teppanyaki, mad fra det Indiske Ocean, moderne og friske skaldyr og internationale favoritter gør middagen på Velassaru Maldives til en sand fornøjelse. 

Da du skal rejse med båd til hotellet, skal du kontakte hotellet minimum 72 timer før afrejse. Hotellet tilbyder transfer fra Male international Airport, som ligger cirka 25 minutter i båd fra hotellet (eventuelt mod betaling). Transport med båd per voksen koster USD 166,32 (tur/retur). Transport med båd per barn (2-11 år) koster USD 83,16 (tur/retur).Transport med vandfluver per voksen koster USD 172,26 (tur/retur). Transport med fly per barn (2-11 år) koster USD 86,13 (tur/retur). 

Du vil modtage en mail med indcheckningsinstruktioner 2 uger før ankomst. Depositummet skal betales via et sikker link inden 24 timer efter reservation. 

Yderligere information: 

Gallamiddag på juleaften (24 december) per voksen: USD 214
Gallamiddag på juleaften (24 december) per barn (2-11 år): USD 107 
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 385,35
Gallamiddag på nytårsaften (31 december) per barn (2-11 år): USD 193
Lokale skat: USD 6 per person per nat

Vi har listet alle ekstra gebyrer, som ejendommen har informeret os om. Vi forbeholder os ret til eventuelle ændringer vedrørende overstående priser. 

Derfor skal du vælge Velassaru Maldives

 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæster skal arrangere transfer fra Male International Airport, som ligger 25 minutters rejse med speedbåd fra hotellet. Hotellet tilbyder transfer fra lufthavnen (evt. mod betaling).

Eventuelle behandlinger i SPA'en kan forudbestilles ved at kontakte dette resort inden ankomsten med kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen. Behandlingerne betales på stedet. Eventuel deltagelse i forskellige aktiviteter bestilles og betales på stedet.

Bemærk, at hvis du vil betale med kontanter, skal alle sedler være i god stand, da bankerne på Maldiverne ikke accepterer sedler, der er gået i stykker. Hotellet accepterer kreditkort.

Morgenbuffeten er tilgængelig alle dage mellem kl. 07.30-10.30, evt. mod betaling (med forbehold for ændringer). Det er muligt at bestille All Inclusive på dette hotel, hvilket inkluderer alle måltider fra en buffet samt udvalgte drikkevarer og snacks (med forbehold for ændringer).

Der er gratis Wi-Fi i alle rum (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 0 m

Velassaru Maldives tilbyder 129 villaer og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en elegant stil, der er klassisk for området, med lyse farver og forskellige materialer. De fleste værelser har balkon eller terrasse, nogle med pool og andre med udsigt over havet. Nogle villaer er bygget på pæle i vandet - disse villaer har af sikkerhedsgrunde en aldersgrænse på 12 år.

Faciliteterne inkluderer TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar og værdiboks. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Velassaru Maldives. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for privat pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

39 Orchid Magu, Malé
08350 Velassaru (laguna) Maldiverna

Koordinater

Latitude: 4.1205
Longitude: 73.4367

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
396 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
424 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
390 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant