Veligandu Island Resort & Spa

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,9
Fabelagtigt
380 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hvis du gerne vil kunne nyde mange af de faciliteter og det høje serviceniveau, du finder på Maldivernes 5-stjernede luksushoteller, men budgettet ikke helt rækker, så vil jeg anbefale Veligandu Island Resort & Spa. Dette 4-stjernede hotel ligger på den meget smukke og frodige ø, Veligandu, der er en del af North Ari Atollen. Her kan du glæde dig til fine, hvide sandstrande, et spændende koralrev og en frodig og tropisk natur. 

Veligandu betyder sandtange. Denne frodige ø er 600 m lang og 150 m bred, og hvor de svajende palmer ophører, fortsætter øen i en lang sandtange med fint, hvidt sand. Her er derfor god plads til, at du kan finde din egen ”plet” på stranden og nyde de eksotiske omgivelser i fred og ro. Vandet er klart, og her er også et godt ”husrev” tæt på øen, så du har optimale rammer til en spændende snorkletur. Veligandu Island Resort & Spa har også eget dykkercenter, så hvis du ikke allerede har dykkercertifikat, vil jeg anbefale dig at erhverve dig PADI-certifikat her – det er svært at forestille sig smukkere omgivelser at dykke for både begyndere og øvede. 

Villaer på pæle i havet

Veligandu Island Resort & Spa har 91 villaer, hvoraf 64 af dem er bygget på pæle i havet (disse er kun for voksne og børn over 12 år). Disse har dermed direkte adgang til havet fra terrassen, og du behøver derfor kun at gå ganske få skridt fra din seng for at tage en morgendukkert. De øvrige 27 villaer ligger på selve øen, og her kan du indkvarteres, hvis du rejser med mindre børn – her har du den store ”sandkasse” tæt på villaen. Hotellet tilbyder også både swimmingpool og børnepool. 

Her får du meget for pengene

Opholdet på Veligandu Island Resort & Spa er med fuldpension, dvs. at morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Måltiderne serveres fra buffet i ”Dhonveli Restaurant”. Hvis du gerne vil gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du også bestille All Inclusive, hvor også drikkevarer og snacks i løbet af dagen er inkluderet i prisen hjemmefra – så kan du også bedre holde styr på feriebudgettet. Hvis du gerne vil ”ud og spise” i løbet af ferien, kan du (mod ekstra betaling) forkæle dig selv med grillet fisk, skaldyr og kød på a la carte restauranten, ”The Madivaru Restaurant”. Når det er tid til at slukke tørsten i løbet af dagen eller om aftenen, er her to barer, der begge ligger på stranden med udsigt over lagunen. På Veligandu Island Resort & Spa behøver du ikke at mangle noget – det er ikke et luksushotel, men det er et af Maldivernes bedst anmeldte 4-stjernede hoteller, og her får du meget for pengene.

Derfor skal du vælge Veligandu Island Resort & Spa

 • Fordi du gerne vil bo på et hotel af høj standard uden at betale for luksus
 • Her kan du bo i en ”water-villa” på pæle direkte i havet
 • Hotellet har eget dykkercenter
 • Fordi du kan bestille opholdet med All Inclusive
 • Her er fine sandstrande og koralrev tæt på øen

Godt at vide om Veligandu Island Resort & Spa

Hotellet har en aldersgrænse på 12 år i de villatyper,, der er bygget ud i vandet, dvs. "villa (water)" og "villa (water) med jacuzzi". De øvrige værelsestyper har inden aldersbegrænsning. 

Den ene af hotellets to barer, Athiri Bar, har en aldersgrænse på 12 år. 

All Inclusive fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Det aktuelle program oplyses ved ankomsten til hotellet. Bemærk venligst, at nogle faciliteter kan være lukket pga. vejr og sæson. 

Hotellet tilbyder håndklædeservice til strand og pool, så du behøver ikke at fylde tasken med strandhåndklæder hjemmefra. 

Da du skal rejse med vandflyver eller båd til hotellet, skal du kontakte stedet minimum 72 timer før afgang. Hotellet tilbyder transfer fra Male internationale lufthavn, som tager cirka 20 minutter med vandflyveren og 60 minuter med båd (eventuelt mod betaling). Desuden tilbydes der daglig transferservice med Maldivian Air Tax mellem kl. 09:00 og 15:00. Ankommer eller rejser du udenfor disse tider, bør du bestille en overnatning i Male eller Hulhumale. Bagage på mere end 20 kg. per person kan være mod ekstra afgifter, som betales ved vandflyveren ved check-in. Det ekstra gebyr (betales på hotellet) dækker obligatoriske transfergebyrer for gæster i alderen 12-17. Transport med vandflyveren koster cirka USD 360 (tur/retur) per voksen. Transfergebyr per barn mellem 2 til 11 år, koster cirka USD 180 (tur/retur). 

Yderligere information: 

Gallamiddagen på juleaften (24 december) per voksen: USD 150 
Gallamiddagen på juleaften (24 december) per barn (1-11 år): USD 75
Gallamiddagen på nytårsaften (31 december) per voksen: USD 190 
Gallamiddagen på nytårsaften (31 december) per barn (1-11 år): USD 95
Tillægsgebyr per barn mellem 12 og 17 år per ophold: USD 340 

Vi har listet alle ekstra gebyrer, som hotellet har informeret os om. Tillægsgebyret dækker transfergebyrer for gæster i alderen 12 til 17 år. 

Receptionen er åben hver dag fra 06:00-01:00. Du kan ikke checke ind uden for receptionens åbningstider. 

Vi forbeholder os ret til eventuelle ændringer i priserne overfor. 

Derfor skal du vælge Veligandu Island Resort & Spa

 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

OBS: All inclusive-konceptet bestemmes lokalt af hotellet og kan ændres løbende hen over sæsonen. Det aktuelle program får du ved ankomsten til hotellet. All inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost og aftensmad (oftest i hotellets buffetrestaurant), snacks som eksempelvis is og et udvalg af lokale drikkevarer (ofte på bestemte tidspunkter).

Hvis du har bestilt et ophold med all inclusive (uanset om det er light, plus eller andet), så er det ikke altid, at alle hotellets barer og/eller restauranter er inkluderet i deres all inclusive-koncept - disse vil du betale ekstra for på stedet, hvis du ønsker at benytte disse.

Kort og afstande

 • Male Intl Lufthavn: ca. 64 km (5h 10m)

Veligandu Island Resort & Spa har 91 pænt indrettede villaer. 64 er disse er såkaldt water-villaer, der er bygget på pæle i havet (disse er kun for voksne og børn over 12 år), hvor du har direkte adgang til havet fra din terrasse. De resterende 27 villaer ligger på land på øen, tæt på eller direkte på stranden, og her er ingen aldersgrænse. Alle værelseskategorier har egen terrasse samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, minibar, te- og kaffefaciliteter, TV, DVD-afspiller, Wi-Fi, deponeringsboks samt badekåbe, slippers og hårtørrer. Hotellet tilbyder desuden håndklæder til strand og pool. 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Veligandu Island Resort & Spa. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Veligandu
Rasdhu Atoll

Koordinater

Latitude: 4.2988
Longitude: 73.0118

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Maldiverne, Maldiverne
9,8
Fabelagtigt
990 anmeldelser
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Maldiverne, Maldiverne
9,7
Fabelagtigt
731 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Maldiverne, Maldiverne
9,5
Fabelagtigt
394 anmeldelser
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant