Afbudsrejser og restpladser til Malta

En afbudsrejse til Malta tager dig til en fantastisk øgruppe i midten af Middelhavet med sol, sommer og skønne seværdigheder. Her kan du kombinere kulturskatte med badeferie og naturoplevelser. Og når du booker en restplads til Malta hos Escapeaway kan du både få flyrejse og hotel i én samlet feriepakke!

Uanset om du booker en restplads fra København eller Billund Lufthavn, tager det kun ca. 3 timer at komme til Middelhavsøgruppen. Det er en særlig fordel, hvis du rejser med hele familien. Børn kommer nemlig hurtigt til at kede sig, hvis de skal sidde for længe i en flyvemaskine.

Når du ankommer, kan du tage direkte hen til dit hotel på Malta. Ved at booke hele pakken hos Escapeaway er du sikker på, at det er et lækkert sted, du skal bo. Vi benytter nemlig kun ferieboliger og hoteller med mindst 4 stjerner i anmeldelserne. På den måde kan du fokusere 100 % på at nyde din ferie!

Et ægte ferieparadis for både store og små

Rejser du til Malta med hele familien? Så er den sydlige øgruppe en oplagt destination. Her kan I nemlig få badeferie for alle pengene, og der findes flere børnevenlige strande. Slå f.eks. strandhåndklæderne ned på Mellieha Bay. Den lange strand er perfekt til børnefamilier, og I kan finde alt, hvad I skal bruge til strandferien.

Rejser du med børn? Så sørg også for at tage et stop forbi Skipper Skræks Landsby. Det er som at befinde sig midt i tegnefilmen, og I kan endda møde Skipper Skræk himself.

Er ungerne store? Eller har I booket last minute rejsen som en kærestetur? Så er der stadig masser af fantastiske ferieaktiviteter. Slap af på stranden, og køl ned i det azurblå hav. Malta er desuden et af de bedste steder i Europa at dykke og snorkle. Her kan I opleve smukke koralrev og spændende, tropiske fisk.

>> Læs meget mere om ferie på Malta her

Kort over Malta

Populære hoteller på Malta

Malta, Gozo
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 4 km
  • Pool
Malta, Sliema
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool
Malta, St. Julians
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool

Tag på vandreture, og gå på opdagelse i historien

En tilbudsrejse til Malta behøver ikke nødvendigvis kun at indebære afslapning på stranden. Øgruppen er også kendt for sine mange fantastiske vandreruter. Sværhedsgraden og længden passer til de fleste niveauer, og I kan vælge mellem ruter på 2-8 timer. Husk derfor at pakke vandrestøvlerne i kufferten, hvis I gerne vil på vandretur!

Derudover er Middelhavsøgruppen også fyldt med ikoniske kulturskatte. Oplev hele historien fra ældgamle templer til levn fra tyskernes bombardement under Anden Verdenskrig. Besøg f.eks. det 4.000 år gamle underjordiske tempel Hypogeum, som ligger på UNESCOs verdensarvsliste.

Oplev sol og sommer med last minute rejser til Malta

Trænger du til en afslappende ferie i sydens sol med både natur- og kulturoplevelser? Så er en afbestillingsrejse til Malta et oplagt valg. Her får du både en god pris og nogle uforglemmelige ferieoplevelser! Og når du booker en feriepakke hos Escapeaway, er der styr på både flyrejsen og hotellet. På den måde skal du blot pakke kufferten og tage afsted!

Du kan finde billige rejser til Malta hele året rundt. Og det milde klima gør, at det næsten altid vil være et besøg værd. Der er derfor ingen grund til ikke at booke din ferie allerede i dag!

>> Læs også om luksushoteller på Malta her