Rejser til Golden Bay

Drømmer du om en afslappende ferie ved det azurblå middelhav, er Golden Bay et godt valg. Når du står nede på strandens fine, bløde sand og skuer ud over det azurblå hav, vil du næsten med garanti mærk roen brede sig i ud i din krop. Golden Bay er den næstlængste strand på Malta efter Mellieha Bay og har alle de faciliteter såsom liggestole- og parasoludlejning samt restauranter inden for kort afstand, der skal til for at både familier, par og enlige rejsende her får en vellykket og afslappende ferie.

Afslappende strandliv

Om dagen er der masser af liv på stranden, hvor du både kan læne dig tilbage i en liggestol for bare at nyde solen og udsigten over det azurblå middelhav, eller nyde det klare, lune vand som indbyder til mange forskellige former for vandsport. På gund af sin vestvendte beliggenhed er der ofte også meget liv på stranden om aftenen i sommermånederne. Når solen går på hæld, samles således både lokale og feriegæster her for at nyde en hyggelige barbeque eller blot beundre solnedgangen.

Et godt udgangspunkt for udflugter

Har du din feriebase her ved Golden Bay på Maltas nordvestlige kyst, har du desuden alletiders udgangspunkt for at udforske resten af den smukke øs mange spændende byer og seværdigheder. Der er god busforbindelse til og fra Golden Bay, men foretrækker du at rejse i dit eget tempo, kan du med fordel leje en bil til ferien. Så kan du for eksempel køre en tur til den gamle hovedstad Mdina, der ligger næsten midt på øen med flot udsigt over de omkringliggende landskaber. Parker bilen og gå på opdagelse i de charmerende smalle gader indenfor bymuren, hvor du hurtigt vil føle dig hensat til en anden, svunden tid. Lav eventuelt en dagstur ud af det og fortsæt bagefter til Maltas nuværende hovedstad, Valletta. Her er der udover et rigt restaurant- og butiksliv også meget at se. Byen som for få år siden var europæisk kulturhovedstad er kendt for sine historiske seværdigheder og levende kulturliv.

Er det et større udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder, du søger, behøver du dog blot at køre de få kilometer til nabobyen Mellieha. Byen er trods sin beliggenhed tæt ved Maltas bedste strande ikke specielt turistet, så her har du også chance for at opleve et mere autentisk hverdagsliv på for eksempel byens markeder.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Golden Bay