Hideaways og boutique-hoteller på Malta

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Malta lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Malta når ferien skal have et ekstra krydderi.

Isoleret ude midt i Middelhavet ligger en lille perle af en ø, som tilbyder et dejligt klima, overkommelige priser og masser at opleve. Escapeaway tilbyder rejser til Malta med valgfri rejselængde og fleksible rejsedatoer. Rejs til Malta, og glæd dig til den smukke og dramatiske natur, det lune klima og den charmerende befolkning. Gå på opdagelse i Vallettas smalle gader, der emmer af historie, eller nyd middelhavssolen og det krystalklart badevand ved en af øens skønne strande.

Malta nyder godt af Middelhavets solrige klima, og byder på mange dejlige strande og afskærmede bugter, med spektakulære og stenrige klippevægge. Malta kan også prale med en utrolig historie, med en unik kulturarv der går mere end 3000 år tilbage. Hagar Qim er navnet på forhistoriske templer fra kobberalderen. De er de ældste bygninger i verden, og består af megalitiske helleristninger og offeraltre. Dette sted har også en helt fantastisk udsigt.

>> Læs også om luksushoteller på Malta herHvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Malta være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

>> Læs om vores håndplukkede ferielejligheder på Malta her

Hideaways på Malta

 • Valletta
  7 hoteller
  Valletta er Maltas hovedstad og verdensberømt for sin barokarkitektur og velbevarede bymure. I betragtning af det store udvalg af historiske attraktioner, er det velfortjent, at byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.
 • Gæstebedømmelser 7,8
  St. Julians
  2 hoteller
  I St. Julians er der aldrig langt til nærmeste restaurant, ligesom du har livligt natteliv inden for kort rækkevidde. Du kan nemt bruge det meste af dagen med ren afslapning på stranden, men tag også gerne den korte tur ind til middelalderbyen Valletta.
 • Birgu
  1 hotel
  På Birgu er du omgivet af tempelriddernes imponerende bygningsværker, der vidner om den lille bys historiske betydning for Malta. Samtidig er den halvø, som Birgu (Vittoriosa) ligger på, godt forbundet med både bus og færger til den spændende ... hovedstad Valletta. Læs mere
 • Gozo
  1 hotel
  Gozo er Maltas lillesøster ø og byder på et lidt roligere tempo end du finder på "moder-øen". Her finder du også nogle af de smukkeste sandstrande,et turkisblåt hav og dramatiske klipper, som du sikkert kan genkende fra Game of Thrones.
 • Senglea
  1 hotel
  Senglea er den mindste af Maltas såkaldte "Tre byer," der ligger på en halvø med udsigt over Grand Harbour til øens smukke hovedstad, Valetta. Selvom Senglea, der også kaldes for L’Isla, er Maltas mindste by, har den meget at byde på.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Sliema
  1 hotel
  Sliema er med sin placering lige overfor Valletta den perfekte base for at udforske hovedstadens mange kulturhistoriske seværdigheder. Samtidig har Sliema som Maltas største by alt, hvad du kan ønske dig af restauranter, fortovscafeer og klippebade, ... hvis du trænger til en dukkert. Læs mere