Rejser til Mellieha Bay

Mellieha Bay er en af de mest populære destinationer på Malta og det er absolut ikke uden grund. Her finder du en af øens smukkeste sandstrande, krystalklart vand og restauranter og barer i rigt tal. Book din rejse til Mellieha Bay med Escapeaway i dag!

Mellieha Bay er et sandt paradis på Maltas smukke nordvestkyst, hvor du kan nyde lange sandstrande og en pragtfuld udsigt over landskabet og Middelhavet. Her får du mere end bare en pause fra hverdagen på stranden, og du kan rejse til Mellieha Bay hele året, fordi Maltas klima er så mildt og skønt. Hvis du vil på ferie på Malta, er Mellieha Bay blandt de anbefalelsesværdige muligheder, for her vil hele familien være godt underholdt. 

Udover sandet og vandet er der meget, der kan lokke dig til denne egn af Malta. Er du til action, byder Mellieha Bay på fantastiske rammer om mange sjove aktiviteter, og er du til smukke panoramaudsigter, er du bestemt også kommet til det rette sted. Endelig er området fyldt med kulturelle og historiske seværdigheder, så søger du at udforske de maltesiske øers unikke kultur, har du i Mellieha Bay en fremragende base.

Når du skal på eventyr på resten af øen, må du sørge for at bruge mindst en dag på at besøge hovedstaden Valletta. Du kan blive en del af den gæstfrie økultur på Malta, og nemt tage for dig af de gode og sjove oplevelser med fest og natteliv, der venter lige udenfor bykernen i Mellieha. Andre rejsemål, der kan tilbyde noget af det samme som Mellieha Bay, inkluderer Bugibba og Qawra

Velkommen til Mellieha Bay med Escapeaway Rejser, vi er specialister i rejser til Malta hvor du bor på nøje udvalgte hoteller eller ferielejligheder med gode anmeldelser.

Seværdigheder og oplevelser

Ja, du er kommet på ferie til et sted, hvor du uden tvivl kommer til at tilbringe en del tid på de smukke strande. Men det hele handler skam ikke om sand, sol og vand i Mellieha Bay, for der er et utal af kulturelle og historiske seværdigheder at besøge rundt omkring i byen og området. Parish Church of Mellieha er et af de mest berømte vartegn, og Sanctuary of Our Lady of Mellieha er et ikonisk og spændende sted at udforske på din ferie - specielt hvis du er interesseret i Maltas religiøse historie og øens betydning inden for kristendommen. 

Noget ganske unikt og særdeles velegnet for børn er Skipper Skræks Landsby ('Popeye Village'), som er den originale kulisse, man brugte under indspilningen af Skipper Skræk-filmen fra 1980'ere. Du kan også besøge byens bombely fra Anden Verdenskrig, som giver dig et indtryk af hvilken historisk betydning, området omkring Mellieha Bay har haft. 

Det mest attraktive ved Mellieha Bay er dog beliggenheden og omgivelserne, og både familier og par vil føle sig godt tilpas midt i al skønheden. Tag nogle slentreture rundt i byens smalle stræder, der fører dig til caféer, restauranter og butikker, og hav altid dit kamera ved hånden. Sørg for at beøsge den smukke, gamle kirke i centrum, som er et flot eksempel på barok-arkitektur. 

Vejret i Mellieha

Hvis du elsker sol og vandsport, er det vidunderligt at holde ferie i Mellieha året rundt. Somrene er varme og solrige med temperaturer, der ofte kommer op over 30 grader i skyggen, og selv om vinteren er det stadig behageligt at gå lange ture på stranden. Noget af det skønne ved Mellieha er, at du kan holde ferie her på lige de tidspunkter, der passer dig bedst!

Dejlige sandstrande 

De vidunderlige strande er naturligvis hovedattraktionen, når du holder ferie i Mellieha Bay, og du er aldrig langt fra en strækning med lækkert sand, du kan lægge dit badehåndklæde på. Besøg Armier Bay Beach, Paradise Bay og Mellieha Bay-strandene, som alle kan fremvise glitrende sand og klart, blåt vand. Hvis du får lyst til noget mere affolket og intimt, så sejl en tur over til Maltas naboø Gozo. Her kan du helt sikkert finde en romantisk bugt med blødt sand og krystalklart vand, hvor du ikke hører andet end bølgernes skvulpen.

Sådan bestiller du din rejse til Mellieha Bay

Når du rejser til Mellieha Bay med Escapeaway kan du frit vælge rejselængde, og om du ønsker at bestille en samlet pakkerejser med fly, hotel og evt. billeje eller transfer, eller du selv vil står for transporten på rejsen til Malta og kun bestille hotelophold. Vi samarbejder med alle anderkendte flyselskaber som flyver til Malta også lavprisselskaber som easyJet, Ryanair og Norwegian. Bestil din rejse til Mellieha Bay eller til andre rejsemål på Malta online i søgemaskinen, nemt, billigt og sikkert.

>> Læs også om rejser til Valletta
>> Book et luksushotel på Malta

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Mellieha Bay

Hvad siger gæsterne i Mellieha Bay?

8,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 24 anmeldelser