Rejser til Naxxar

Naxxar er en lille by på den nordlige Malta med knap 15.000 indbyggere. Selvom både Valletta og Mdina, to af øens mest kendte byer, er inden for kort køreafstand, er Naxxar meget lidt turistet sammenlignet med disse. Foretrække du at bo lidt på afstand af de mest turistede områder, men med seværdigheder tæt ved, er Naxxar derfor det helt rigtige valg.

Fredelig med central beliggenhed

Der er masser at se på resten af Malta, men gå heller ikke glip af byens egne seværdigheder. Der er ganske vist ikke så mange af dem, men både den smukke 1600-tals kirke og Palazzo Parisio med de tilhørende haver er værd at bruge lidt tid på. Her og i de omkringliggende smalle gader vil du tydeligt fornemme, at Naxxar er en by med dybe historiske rødder. Samtidig har du i Naxxar takket være placeringen lidt fra alfarvej bedre chance for at møde malteserne i deres almindelige hverdag, end hvis du rejser til en af øens populære feriebyer. Her får du rig lejlighed til at nyde afternoon tea eller spise meze med de lokale.

Der er nok supermarkeder i byen til at dække de fleste behov, og omkring kirken er der adskillige restauranter. Dertil kommer, at Naxxar næsten hænger sammen med den større naboby Mosta. Blot et par kilometer mod vest finder du derfor mere af begge dele. Medmindre du blot har lyst til at tage en hviledag hjemme i Naxxar, vil du dog nok især bruge den som base for spændende udflugter på Malta.

Det siger næsten sig selv, at både den gamle og nye hovedstad, Mdina og Valletta, bør stå højt på listen over udflugtsmål på en rejse til Naxxar. Der er busforbindelser til de meste af øen, omend du måske skal skifte undervejs. Vil du være mere fri til at udforske seværdigheder og ikke mindst strande, er det en fordel også at booke en lejebil, når du bestiller rejsen. Når du ikke er afhængig af køreplaner, er øen ikke større end at du sagtens kan nå ud til alle hjørner og hjem samme dag. De bedste strande i den nordvestlige ende af Malta op mod naboøen Gozo ligger således alle inden for en halv times kørsel.

Book en rejse til Naxxar her

Naxxar er ikke et af de mest kendte rejsemål på Malta og er derfor heller ikke fyldt med hoteller. Blandt dem der er, har vi allerede håndplukket de bedste. Brug søgemaskinen her på siden til at bestille dit ophold. Du kan også finde en billig flybillet til øens internationale lufthavn. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Bestil eventuelt også din lejebil med det samme. Når du booker en samlet pakkerejse, er den sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Naxxar