Pakkerejser til Malta

Her hos Escapeaway kan du booke pakkerejser til skønne Malta, som blot er en lille flyvetur fra Danmark på omkring tre timer. Med en pakkerejse sørger vi for, at det hele er arrangeret hjemmefra, så du med god samvittighed kan tage af sted på ferie og nyde livet i form af afslapning og spændende oplevelser. En pakkerejse inkluderer flybilletter tur-retur, overnatning i form af hotel eller feriebolig samt bil, hvis du skulle have et ønske om at være i besiddelse af sådan en på din ferie. En ferie i form af en pakkerejse er den perfekte løsning for dig, der godt kan lide at have det hele samlet ét sted, og som helst vil undgå for mange problematikker. Der er mange gode grunde til at vælge en pakkerejse, og en af dem er desuden, at du er sikret af den danske Rejsegaranti.

Malta er gennem årene blevet en yderst populær feriedestination, og derfor har vi også samlet et stort udvalg af billige pakkerejser hertil. Når du leder efter det perfekte hotel for dig her hos os, vil du opdage, at vi har valgt hoteller, der alle er beliggende i unikke omgivelser, der sørger for at vise alle øens facetter. Du får altså muligheden for frit at vælge, hvilket hotel der passer bedst til dig. Fleksibilitet er noget, som vi vægter højt, og derfor har vi rutefly, der tillader dig at rejse på skæve dage, samtidig med at du selv bestemmer din rejselængde.

I Middelhavets smukke vand finder du øgruppen Malta, der byder på et skønt middelhavsklima, gyldne og tiltalende sandstrande, smuk natur og kulinariske oplevelser. Landet byder på masser af kultur, og næsten uanset hvilken by du besøger, vil du opleve velbevarede gader og huse. Alle byerne har hver deres charme, karakter og stil, og du kan derfor være helt sikker på at finde en by eller et område, der lever op til dine behov.

Find en billig pakkerejse til Malta

Med Escapeaway kan du finde frem til den billigste og bedste pakkerejse til Malta via vores søgemaskine. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine informationer, og så søger vi de bedste priser frem på både hotel og fly. På den måde kan du nemt vælge en pakkerejse, der passer perfekt til dig og de forventninger, du har til din ferie. Har du ikke andre krav, end at rejsen skal være billig, kan du vælge at benytte dig af vores lavpriskalender, der fortæller dig, hvornår det er billigst at rejse afsted på luksusferie til Malta.

Når du sidder og planlægger din ferie, skal du vælge, hvorvidt du vil rejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Malta er ikke en særlig stor ø, og derfor er der kun én lufthavn, hvorfra du så kan drage ud til dit hotel. Lufthavnen ligger blot én kilometer uden for centrum af byen Luqa og fem kilometer fra hovedstaden Valletta. Ønsker du at besøge f.eks. øen Gozo, er der altid en færge, der kan sejle dig hertil.

Læs meget mere om det spændende udvalg af rejser til Malta med Escapeaway

Kort over Malta

Populære hoteller på Malta

Malta, Valletta
9,3
Fabelagtigt
409 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Malta, St. Julians
9,2
Fabelagtigt
3342 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Gozo
9,1
Fabelagtigt
429 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)