Rejser til Qawra

Feriebyen Qawra ligger i den nordøstlige del af Malta. Der er ingen sandstrande her, men til gengæld er det populært at solbade på én af de mange smukke flade klipper og svømme en tur i det krystalklare vand. Qawra er især populær for dem som vil snorkle og dykke. Book din rejse til Qawra med Escapeaway i dag!

Qawra blev udviklet som rejsemål i løbet af 1960'erne, men selv om byens popularitet blandt feriegæster er stadigt voksende, har den bevaret sit ry som en af Maltas mest velbevarede hemmeligheder. Den ligger på nordøstkysten af øen, og er sammen med Bugibba og St. Paul's Bay en del af Maltas største ferieområde.

Qawra er et populært sted at holde familieferie, ligesom par på en romantisk getaway og folk, der elsker at dyrke forskellige sportsgrene på vandet, er vilde med destinationen. Trods den vækst, Qawra løbende gennemgår opad den klippefyldte nordkyst mod Salina, er den langt mere rolig og afslappet end nabobyen Bugibba. Samtidig finder du i Qawra mange nye og mere eksklusive hoteller, hvoraf en del har direkte adgang til stranden. Du vil med al sandsynlighed komme til den konklusion, at ferie i Qawra er perfekt, uanset hvem, du rejser sammen med!

Velkommen til Qawra med Escapeaway Rejser, vi arrangerer billige rejser til Malta hvor du bor på nøje udvalgte hoteller eller ferielejligheder med de bedste anmeldelser. Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Qawra, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Qawra. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om rejser til Valletta
>> Læs alt om ferie på Malta her

Hoteller i Qawra

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Malta og bo i området omkring Qawra har jeg samlet en lille rejseguide med fakta og informationer om rejsemålet. Få også mere information om Malta på bloggen hvor vi skriver om erfaringer fra egne rejser til øen.

Hvad kan jeg lave på min ferie i Qawra?

Forholdene til at dyrke vandsport er ideelle her, hvilket forklarer en stor del af resortets popularitet. Der er en række butikker, hvor du kan købe det basale, men beliggenheden er klart Qawras største attraktion. Her har du et fredfyldt tilflugtssted, hvor du kan slappe af, og samtidig bor du tæt på både Bugibba og St. Paul's. Det er i Bugibba, du finder den største variation inden for underholdning på Malta, mens St. Paul's til gengæld er en af de mest pittoreske landsbyer på klippeøen.

Kulturlivet

Du er rejst til et sted, der først og fremmest er kendt og elsket for sin afslappede atmosfære og de gode muligheder for at slå sig løs på vandet med surfing og andre sjove aktiviteter. Qawra er også meget familievenligt, og et fantastisk sted at rejse hen, hvis du vil lidt væk fra det hele. Har du lyst til at opleve Malta fra en mere livlig side, så er du ikke langt fra St. Paul's og Bugibba.

Når solen går ned

Der er et udvalg af caféer og restauranter til din rådighed i Qawra, og de fleste af de mere eksklusive hoteller har deres egen natklub og sørger for masser af underholdning, som vil være sjovt for hele familien. Hvis du vil have mere variation, ligger Bugibba lige ved dit dørtrin. Maltas fest-hovedstad Paceville er heller ikke langt væk, hvis du vil slå dig løs efter mørkets frembrud. 

Landskab og strande

Du kan glæde dig til at nyde majestætiske udsigter over klipper og hav, når du holder ferie i Qawra. Byen ligger på en halvø, så du er omgivet af havet på tre sider. Mod nord ligger St. Paul's, mod syd har du Salina med sine berømte salt-platforme og mod øst kalder det blå Middelhav på dig. Så det er nemt at se, hvorfor Qawra er populær blandt dem, der elsker vandsport. Stranden består af småsten og klipper, men mange steder er klipperne flade og egner sig fint til solbadning. Er du mere til sandstrand, så tag til Mellieha, som kun ligger 8 km. herfra. 

Vejret i Qawra

Som andre steder på Malta kan du se frem til et klima, der byder på varme somre og meget milde vintermåneder. Familier, par og vandsports-entusiaster holder på grund af det skønne vejr ferie i Qawra året rundt. Hvis du vil på familieferie, må sommeren dog siges at være det bedste tidspunkt, mens par, der vil have et afbræk fra hverdagslivet, med fordel kan rejse senere på sæsonen. 

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Andre links

Hvad siger gæsterne i Qawra?

7,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 29 anmeldelser