Rejser til San Gwann

San Gwann ligger på det nordøstlige Malta tæt på St. Julian's, Sliema og Birkikara. Ved første øjekast er San Gwann en forstad med et forholdsvist moderne udtryk, men ved nærmere eftersyn vil du se at der mellem de nyere bygninger finde spor af tidligere bosættelser, nogle formentlig helt tilbage til bronzealderen, men også små charmerende kapeller af lidt nyere dato.

I dag har San Gwann omkring 14.000 indbyggere. Takket være beliggenheden centralt på øen og nær Maltas Universitet, der er inden for gå afstand, er San Gwann blevet et populært sted at bosætte sig for både familier og studerende. Vil du gerne bo mere "lokalt" med lidt afstand til de mest turistede områder, er San Gwann derfor et godt valg. Da det er her malteserne selv bor, kan du desuden nyde godt af et lidt lavere prisniveau i byens butikker.

Rejser du til San Gwann, har du samtidig et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen. Sliema, St. Julian’s, Birkirkara og ikke mindst Valletta, er alle blot en kort køretur væk. Fra busstationen ved universitet er der desuden forbindelser til de fleste dele af øen, hvis du ikke benytter billeje på Malta. Der er for eksempel kun 8 kilometer til Mdina, der indtil grundlæggelsen af Valletta i 1566 var Maltas hovedstad. Lejer du en bil, kan du udforske seværdighederne i dit eget tempo og  nemt kombinere sightseeing med en tur til en af øen flotte strande.

Sammenlignet med de tilstødende, mere turistede nabobyer er restaurant- og butikslivet i San Gwann mere overskueligt. Her er dog især langs med hovedgaden alligevel nok spisesteder og indkøbsmuligheder til at dække de fleste behov på rejsen. Trods en del studerende i byen, er nattelivet mere afdæmpet end i St. Julian's. Er du i festhumør er der dog blot et par kilometer til denne mere livlige naboby. Dertil kommer naturligvis, at du har hovedstaden Valetta inden for kort afstand med et væld af stemningsfulde fortovscaféer, restauranter og vinbarer i den gamle bydels brostensbelagte gader og stræder. 

Bestil din rejse til San Gwann her

Vi har håndplukket hoteller i San Gwann med de bedste gæstebedømmelser, så du er sikret de bedste rammer om din rejse. Både hotel og fly kan du booke i søgemaskinen her på siden. Når du køber en pakkerejse, er den dækket af rejsegarantien. Du kan dog naturligvis godt vælge blot at bestille ferieopholdet, hvis du selv vil stå for at arrangere transporten. I de fleste tilfælde har du stadig mulighed for at vælge gratis afbestilling på opholdet.

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i San Gwann