Rejser til Sliema

Sliema er med sin placering lige overfor Maltas hovedstad Valletta den perfekte base for at udforske hovedstadens mange kulturhistoriske seværdigheder. Samtidig har Sliema alt, hvad du kan ønske dig af restauranter, fortovscafeer og klippebade, hvis du trænger til en dukkert. Book din rejse til Sliema med Escapeaway i dag!

Sofistikeret shopping, storslåede strande og et tilbagelænet, men samtidig pulserende natteliv. En ferie i Sliema er ensbetydende med et udsøgt mix af stil og substans. Med smukke bugter og en vidunderlig udsigt over Valletta, er Sliema det perfekte bagtæppe, når du skal suge den varme sol til dig og blive en del af den gæstfrie kultur på Malta.

Gå ture på den livlige promenade, sid længe over en cocktail i en af barerne langs med Tower Road eller nyd solstrålerne i St. George's Bay. Der er skønne og sjove aktiviteter, du og din familie kan kaste jer over på stranden, lige fra svømning til vandski.

Hvis du trænger til en dosis fred og ro og lidt frisk havluft, så tag en afslappet gåtur nedad promenaden til St. Julian's, der ligger tæt på. Her finder du en pittoresk strand og masser af autentisk maltesisk cuisine, du kan sætte tænderne i.

Rejs til Sliema med Escapeaway Rejser, og bo på nøje udvalgte hoteller eller ferielejligheder på Malta med de bedste anmeldelser. Bestil din rejse til Malta som en samlet pakkerejse inkl. hotelophold, flyrejse og transfer t/r fra lufthavnen eller billeje. Vil du selv arrangere rejsen kan du selvfølgelig også blot booke dit hotel i Sliema igennem Escapeaway.

>> Læs om pakkerejser til Malta her
>> Læs mere om ferie på Malta 

Hoteller i Sliema

Populære hoteller i Sliema

Malta, Sliema
8,9
Meget godt
1873 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Malta, Sliema
8,7
Meget godt
1409 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Malta, Sliema
9,2
Fabelagtigt
2635 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Malta og bo i området omkring Sliema har jeg her samlet en lille rejseguide med information og fakta om rejsemålet. Søger du mere information så kig forbi bloggen, her skriver vi om erfaringer fra egne rejser til øen, og om de forskellige rejsemål på Malta. Du kan bla. læse om emner som vejret når du rejser, kultur og historie, den lokale mad og vin, om de største seværdigheder, få tips til udflugter og meget mere...

Gode muligheder for shopping

Sliema er længe blevet betragtet som de velhavendes favorit-getaway på Malta, så her kan du roligt regne med, at du kan få din shopping-lyst tilfredsstillet. Hvis det er designerbutikker, kendte mærker og små, chikke forretninger, du er til, så findes der et stort udvalg langs med de to kystveje - Tower Road langs nordkysten og Triq ix-Xatt mod syd.

Bisazza Street kan fremvise en utrolig rigdom af gode shoppingsteder, både for fashionistas og dig, der leder efter lokalt fremstillede souvenirs som blonder, lertøj og sølvtøj. 

Hvis du er til moderne shopping og fantastiske faciliteter, så vend næsen mod Tigne Point, hvor du finder Point Shopping Centre.

Du spiser godt på din ferie i Sliema

Hvis du har fået lyst til en drink efter alt det shopping, så gå ind på en af Sliemas pulserende barer. Her oplever du en livlig, men stilfuld atmosfære. På din rejse til Sliema vil du kunne tage del i et natteliv, der centrerer sig om velsmagende drinks efter middagen og afslappede strandbarer. De fleste af dem finder du langs med Triq ix-Xatt på havnen, hvor mange af de lokale kommer for at hygge sig. Hvis der skal være mere gang i den, så tag mod Paceville i St. Julians, hvor du finder en summende livlig plads omgivet af myriader af natklubber. Afstanden mellem Sliema og St. Julian's er som før nævnt særdeles overkommelig. 

Før eller siden melder sulten sig, og det kan du glæde dig til. For i Sliema finder du et stort udvalg af forskellige køkkener for enhver smag. Tower Road er stedet, hvis du er ude efter autentisk, maltesisk mad, og den kan du nyde på de udendørs terrasser med udsigt over Middelhavet. Forkæl dig selv med en lokal delikatesse som pastizzi; en slags kager, som er fyldt med ricotta-ost eller ærter. Den perfekte følgesvend til en kold øl på en varm eftermiddag. 

Vejret i Sliema

Sliemas vejr gør det til et perfekt sted at holde ferie året rundt. Om sommeren når temperaturerne ofte op over 30 grader i skyggen. Det er det bedste tidspunkt at rejse på, hvis du vil være brun og tilbringe meget tid med at bade. Men selv om vinteren er det sjældent, temperaturen kommer under 10 grader. Du kan dermed stadig nyde at gå en afslappet tur på promenaden, mens du kigger på byens mange andre attraktioner. 

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Andre links

Hvad siger gæsterne i Sliema?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 35 anmeldelser