Paradise Cove Boutique Hotel

Officiel kategori

Vores vurdering

9,8
Fabelagtigt
389 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Drømmer du om en voksenferie i eksklusive omgivelser på Mauritius? Hvis du rejser uden børn, kan det være oplagt at vælge et hotel kun for voksne. Paradise Cove Boutique Hotel er et luksuriøst ”adults only” hideaway, beliggende ned til stranden i en lille bugt ved Anse La Raie på Mauritius’ smukke nordkyst. Her er service, faciliteter og atmosfære målrettet voksne, og hotellet er oplagt til en romantisk drømmeferie.

Paradise Cove Boutique Hotel har 67 indbydende værelser og suiter, der ligger i lave, lyse bygninger fordelt rundt i hotellets have. Grunden grænser ned til den lille, fine sandstrand, hvor der stort set ikke kommer andre gæster end hotellets egne. Beliggenheden er optimal til afslappende stranddage, og når du trænger til adspredelse, er her masser af muligheder. Paradise Cove Boutique Hotel har to swimmingpools, herunder en dejlig ”infinity” swimmingpool, hvor du kan tage en dukkert eller en svømmetur med udsigt over det nærmest uendelige Indiske Ocean. Hotellet tilbyder desuden vandski, windsurfing, stand-up paddle samt snorkeludstyr og kajakker, som du kan låne. 

”You & me moments”

Området omkring Anse La Raie regnes for at være et af Mauritius’ bedste til kitesurfing, og du kan bestille undervisning på hotellet. Foretrækker du at være på land, har Paradise Cove Boutique Hotel to tennisbaner og et fitnessrum, ligesom her tilbydes yoga. Vil du hellere ud og opleve lokalområdet på egen hånd, kan du leje cykler og køre en tur i den smukke natur. Med andre ord er her gode muligheder for aktiviteter, men måske vil du hellere komme helt ned i gear og bare nyde solen, havet og hinanden? Det kan du sagtens. Hotellet gør sig umage med at skabe gode rammer for, hvad de kalder ”you & me moments”. Langs den lille bugt, som hotellet ligger i, er opstillet 16 ”love nests”, der er små 2-personers pavilloner med stråtag og to solsenge, hvor du kan slappe af i private omgivelser og med en fascinerende havudsigt. ”Cinq Mondes” er navnet på Paradise Cove Boutique Hotels eksklusive spa-center, hvor du i smukke og rolige omgivelser kan fordybe dig og koble af med forskellige massagebehandlinger. Du kan såmænd også få en udendørs parmassage helt nede ved havet. 

Masser af sød musik

Når du bestiller din næste ferie på Paradise Cove Boutique Hotel, kan du selv bestemme, hvor mange måltider du ønsker inkluderet hjemmefra. Jeg vil helt klart anbefale dig at bestille morgenmad, så du kan få en god og nærende start på dagen. Hvis du vælger halvpension eller All Inclusive, kan du vælge mellem forskellige restauranter på stedet - nærmere info udleveres på hotellet. 

Før eller efter aftensmaden kan du eksempelvis slå vejen forbi ”STAY Bar” og nyde en god cocktail til tonerne fra levende, akustisk musik. Der er faktisk masser af sød musik i at holde din næste ferie på Paradise Cove Boutique Hotel.

Derfor skal du vælge Paradise Cove Boutique Hotel 

 • Fordi du gerne vil bo på et eksklusivt hideaway kun for voksne
 • Her bor du ned til en fin sandstrand
 • Her kan du bestille både halvpension, helpension og All Inclusive
 • Her er et indbydende spa-center
 • Hvis du søger et hideaway, der er oplagt til en romantisk luksusferie

Godt at vide om Paradise Cove Boutique Hotel

Hotellet har en aldersgrænse på 18 år, og børn er derfor ikke velkomne. 

Her er en ret rolig og afslappet atmosfære, men om aftenen er der dresscode i restauranterne, hvilket betyder, at mænd forventes at bære lange bukser.  Du har mulighed for at vælge et ophold med All Inclusive, hvilket inkluderer alle måltider i udvalgte restauranter (med forbehold for ændringer). Hvis du bestiller All Inclusive, fastlægges konceptet lokalt på hotellet, og dette kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet. Room service muligt mod betaling (med forbehold for ændringer - menu udleveres på hotellet). 

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Behandlinger i wellnessområdet bestilles og betales på stedet. Evt. turistskat betales på stedet. Morgenmadsbuffet er tilgængeligt alle dage (med forbehold for ændringer). Vaskefaciliteter og/eller -service muligt mod betaling. Strygefaciliteter kan lånes på forespørgsel (evt. mod gebyr). Deltagelse i underholdning og aktiviteter kan være mod betaling på stedet. Nogle sportsfaciliteter er ligeledes mod betaling på stedet. Fitnessrummet er gratis for gæsterne på hotellet og åbent 06.00-22.30. Det er muligt at låne cykler gratis. 

Bemærk at der om aftenen kan være et højere lydniveau grundet live musik og shows. 

Derfor skal du vælge Paradise Cove Boutique Hotel

 • Nærmeste lufthavn: 71 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

OBS: All inclusive-konceptet bestemmes lokalt af hotellet og kan ændres løbende hen over sæsonen. Det aktuelle program får du ved ankomsten til hotellet. All inclusive inkluderer altid morgenmad, frokost og aftensmad (oftest i hotellets buffetrestaurant), snacks som eksempelvis is og et udvalg af lokale drikkevarer (ofte på bestemte tidspunkter).

Hvis du har bestilt et ophold med all inclusive (uanset om det er light, plus eller andet), så er det ikke altid, at alle hotellets barer og/eller restauranter er inkluderet i deres all inclusive-koncept - disse vil du betale ekstra for på stedet, hvis du ønsker at benytte disse.

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Et museum om sød historie - L'Aventure du sucre: ca. 17 km
 • Hovedstaden, Port Louis : ca. 28 km
 • Det gamle palæ, Eureka, fra den franske kolonitid: ca. 37 km
 • Île aux Cerfs Island: ca. 46 km
 • SSR Mauritius International Airport Lufthavn: ca. 71 km (1h 10m)

Paradise Cove Boutique Hotel har 67 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelsestyper har balkon/terrasse samt faciliteter som aircondition, deponeringsboks, Wi-Fi, TV, telefon, minibar, te- og kaffefaciliteter samt badekåbe, slippers og hårtørrer. Pudemenu forefindes. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Paradise Cove Boutique Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Royal Road
Anse La Raie

Koordinater

Latitude: -19.9879
Longitude: 57.6326

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Mauritius , Mauritius
9,2
Fabelagtigt
3402 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 3 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Mauritius , Mauritius
9,7
Fabelagtigt
889 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 63 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Mauritius , Mauritius
9,6
Fabelagtigt
298 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 51 km
 • Nærmeste strand: ca. 150 m
 • Pool (evt. sæsonåben)