Rejser til Becici

Er du på udkig efter en billig strand- og badeferie ved Adriaterhavet, der går lidt under radaren i forhold til de mere kendte og populære rejsemål i Sydeuropa, så er en rejse til Becici i Montenegro lige noget for dig!

Becici rummer bl.a. en næsten 2 kilometer lang strand, der er blevet tildelt det prestigefyldte blå flag og tidligere er blevet kåret som den smukkeste strand i Europa. 

Udover at byde på uendelige muligheder for solbadning og afslapning på stranden og badning i det varme og smukke Adriaterhav er Becici også et ideelt rejsemål for dem, der er på udkig efter lidt mere krævende fysisk aktivitet på ferien, da der er en bred vifte af vandsportsaktiviteter og andre sportsfaciliteter i området. 

Men en rejse til Becici byder på meget mere end sol, strand og fysiske aktivitetsmuligheder. Der er også masser af gode udflugtsmuligheder fra Becici, blandt andet til den historiske by Budva, der med sin 2.500 år gamle historie er en af de ældste bebyggelser på Adriaterhavskysten. 

Byen, der ligger kun omkring 2 kilometer fra Becici, byder blandt andet på Montenegros mest populære kystområde, kaldet Budva-rivieraen, samt en velbevaret middelalderlig bydel for de historisk og kulturelt interesserede og et livligt natteliv for dem, der gerne vil have en sjov aften i byen. 

Kort sagt er der de bedste betingelser tilstede for at nyde en både afslappet og afvekslende strand- og badeferie i Becici; og en enestående mulighed for at opleve et stykke ukendt og uspoleret Montenegro, der tilmed har et fantastisk solrigt klima det meste af året rundt.

Velkommen til Montenegro med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Becici og andre rejsemål i landet hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Sådan booker du en billig rejse til Becici med Escapeaway

Som altid tilbyder vi valgfri afrejsedato og rejselængde. Du kan flyve til Montenegro fra de fleste lufthavne f.eks. København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamborg, enten med direkte fly eller med en enkelt mellemlandning.

Bestil rejsen som en samlet pakke inkl. fly, hotel og transfer eller lejebil og få fuld tryghed med rejsegaranti og loven om pakkerejser. Vil du selv arrangere transporten til Montenegro kan du naturligvis også blot booke dit hotel i Becici igennem os.

>> Læs også om rejser til Kroatien her
>> Eller læs om rejser til Grækenland her

Rejser til Montenegro

Læs mere om Montenegro og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Montenegro her

Hoteller i Becici

Populære hoteller i Becici

Montenegro, Becici
8,5
Meget godt
197 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Montenegro, Becici
9,0
Fabelagtigt
186 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Montenegro, Becici
9,0
Fabelagtigt
1253 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)