Rejser til Østrig

Østrig er et af flere nye rejsemål i Europa du snart kan rejse til med Escapeaway. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked, når vi åbner op for billige rejser til Østrig og andre lande som f.eks. Estland.

Charmerende alpeland med noget for hele familien

Østrig er en af Europas mest populære skidestinationer, der er kendt for at have masser af muligheder for hele familien. Det smukke alpeland har dog lige så meget at byde på for dig, som rejser hertil i sommerhalvået med mange historiske byer og charmerende landsbyer samt ikke mindst storslåede natur. Mens det om vinteren er oplagt at spænde et par ski på, indbyder Østrigs spektakulære landskaber om sommeren til vandretur i den friske bjergluft. Uanset om du vil gå på opdagelse over flere dage i en af nationalparkerne for at finde den indre ro eller blot gå en kortere tur med familien, er der således næsten ubegrænsede muligheder for det på en rejse til Østrig.

Lige så ideelt et rejsemål Østrig er for friluftsmennesket, lige så meget har det lille land at byde på for dig, som holder af spændende kulturelle oplevelser. Habsburgernes forkærlig for slotte og paladser, der blev overdådigt indrettet med kunst og andre skatte, betyder for eksempel, at du i Wien stadig tydeligt fornemmer den storhed og magtfulde position i Europa, som Østrig har haft gennem en stor del af landets historie.

Når du ikke nyder de skønne natur, kan du for eksempel mærke historiens vingesus på Den spanske rideskole, hvor den stolte renæssancetradition for flotte opvisninger på veltrænede Lipizzanere holdes i hævd. Tilsvarende har man i Østrig bevaret det 18. og 19. århundredes kærlighed til musikken. Nytårskoncerten med Wiener Philharmonikerne er en af årets største kulturelle begivenheder i Østrig, men musikelskere valfarter også hertil resten af året for at opleve alt fra klassisk musik i smukke koncerthuse til nye navne på en af de utallige festivaler.

Sidst, men ikke mindst, får du på en rejse til Østrig også rig mulighed for at forkæle smagsløgene. Trods landets beskedne størrelse er det østrigske køkken rigt på variation fra region til region. Landets omskiftelige historie har således sat et spændende præg på madkulturen, der byder på meget andet end wiener schnitzel og apfelstrudel - selv du naturligvis også skal smage disse lækre klassikere!

Rejsemål Østrig

  • Wien
    2 hoteller
    Wien er ikke længere centrum i et magtfuldt imperium, men du vil stadig tydeligt fornemme fortidens storhed, når du bevæger dig rundt i Østrigs romantiske hovedstad. Wien er med sine utallige seværdigheder og rige kulturliv et ideelt mål for ... en oplevelsesrig storbyferie i Europa. Læs mere