Hoteller i Wien

Oplev Wien med Escapeaway og bo på et af vores håndplukkede hoteller i byen. Som hovedstad i Republikken Østrig og verdens musikhovedstad har Wien længe haft sit ry for kultur og raffinement.

I de seneste år har byen opnået endnu mere anderkendelse for sin fremragende infrastruktur, den lave kriminalitet og folkesundheden. Wien betragtes derfor som et af de bedste steder at bo i verden. Det er også godt nyt for de besøgene, især for dem, der ønsker at udforske en by, der er rig på kultur og arkitektur mens man kan nyde godt af alt der der følger med i en moderne storby. Escapeaways hoteller i Wien ligger alle tæt på centrum og de største seværdigheder.

Østrigs største by kan prale af mere end 150 paladser og 27 slotte. De fleste af de vigtige arkitektoniske seværdigheder ligger inden for Ringstrasse, en cirkulær vej, der markerer hvor mure engang lukkede om den gamle bydel. Byens kunst og arkitektur spænder fra alt mellem gotiske katedraler til jugendstils-udstillinger, fra barokke paladser til moderne kunstmuseer. Nogle af de mest bemærkelsesværdige af disse er Schönbrunn paladset med omkring 1400 værelser, Kunsthistorisches Museum Wien og Belvedere Paladset, der alle er malet af byens mest berømte maler Gustav Klimt. 

Byens musikalske kultur er lige så bemærkelsesværdig og varieret som arkitekturen. Besøgende kan opleve det verdensberømte ”Vienna Philharmonic” optræde i det imponerende statsoperahus eller udforske den mere moderne lyd, der bliver udført af lokale DJ’s i byens hotteste natklubber. De kulinariske oplevelser følger den røde tråd og er lige så varieret som alt andet i Wien. Fra pølser og schnitzel til chokolade og kager, der er masser at vælge imellem. 

De forskellige caféer er også meget spændene. Nogle af de steder der ligger, har været åbne for servering i over 100 år og ikke alene med at deres kaffeblanding er blandt de bedste i verden, er det også unikke steder at sætte sig og holde en lille pause fra den spændende by. 

Vi tilbyder i Wien nøje udvalgte hoteller uanset om du vil bo på et mindre og charmerende hotel eller du ønsker et hotel med 5 stjerner og mange faciliteter. Book din storbyferie inkl. fly, hotel og transfer eller kun hotelopholdet hvis du selv står for rejsen til Wien.

>> Læs også om rejser til Salzburg
>> Læs mere om ferie i Østrig

>> Læs mere om hoteller

Kort over Wien

Populære hoteller i Wien

Østrig, Wien
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Østrig, Wien
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Østrig, Wien
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby