Luksusferie i Wien

Tag med Escapeaway på luksusferie til Wien, og oplev Østrigs fine hovedstad og alt hvad den har at byde på. En luksusrejse til Wien er lig med sød musik, himmelske kager, smukke slotte, gode loppemarkeder og eminent shopping. Hos Escapeaway kan du finde et luksushotel i Wien, som er håndplukket af eksperter og hvor beliggenhed, pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Wien har en særdeles smuk beliggenhed ved bredden af Donaufloden og det er byen hvor man skal lytte til klassisk musik, køre i hestevogne og besøge storslåede paladser, hvor fine herrer spiser Sachertorte og drikker wienermelange. Indløs billet til de lokale sporvogne, som via et fintmasket net af spor bringer dig rundt i den kejserlige by, forbi monumentale bygninger og elegente pladser. Som centrum for det tidligere kejserdømme Østrig-Ungarn bærer Wien tydeligt præg af at skulle udstråle storhed og magt.

På din luksusrejse til Wien må du ikke snyde dig selv for et besøg til det livlige Wiens Naschmarkt, der ligger i udkanten af den gamle bydel. Markedet, der er 200 år gammelt, byder på  specialiteter fra hele verden og det var her byens lokale købte deres mælkeprodukter. I dag er det fine marked et mekka for gourmet Street Food og hippe barer. Husk også en tur ud til slottet Schönbrunn som imponerer med både beliggenhed og kolossale dimensioner, eller til Hofburg og Belvedere, som er andre slotte i Wien.

I Wien behøver du ikke at lede længe efter et ægte luksushotel, men hvis du gerne vil have noget lidt udover det sædvanlige, bør du tage et kig på vores nøje udvalgte hoteller. Du finder vores liste over luksushoteller ved at anvende søgemaskinen her på siden. I søgemaskinen kan du angive dine specifikke ønsker din til kommende luksusrejse til Wien, og herefter finder søgemaskinen de rejser, der matcher dine præferencer.

Med Escapeaway finder du luksusrejser til Wien fra lufthavnene i København, Aarhus, Aalborg, Billund og Hamburg, og vi søger blandt alle ruteflyselskaber - også lavprisfly - for at sikre dig den bedste fleksibilitet og en attraktiv pris. Luksusrejser behøver nemlig ikke være forbeholdt de meget velhavende.

>> Læs også om billige rejser til Wien
>> Storbyferie med Escapeaway

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Wien