Rejser til Polen

Fra store paladser og slotte til smukke søer og bjerge er der noget for enhver smag i Polen. Du kan vælge mellem alle slags ferier her. Polen er således et fantastisk rejsemål for både byferier, friluftsliv og afslapning på stranden.

Polen har et varieret landskab med alt fra uspolerede sandstrande mod nord til høje bjerge i syd. Og landet rummer en sand mangfoldighed af destinationer, der hver har sin egen stemning. Warszawa byder for eksempel på ægte storbypuls, mens Krakow er gennemsyret af kultur. Glem heller ikke Gdansk, der er fyldt med kulturarv, både gammel og nyere.

Warszawa og Krakow er to af de mest populære feriemål i Polen. Begge er spækket med historie. Hvis du er interesseret i Anden Verdenskrig, vil du finde masser at fordybe dig i her. Du behøver dog ikke at være meget historieinteresseret for at nyde disse to rejsemål. Du kan også bruge ferien her på romantiske spadsereture i brostensbelagte gader, mens du beundrer store gamle bygninger. Efter en let gåtur kan du slappe af på et af de store torve og blot betragte verden glide forbi med et glas iskoldt, polsk øl.

Polens største attraktioner er ikke begrænset til byerne. Rejs væk fra byens lys og ud på landet for at finde roen i de smukke landskaber. I det fjerne syd kan du snøre vandrestøvlerne og nyde en vandretur omkring Karpaterne. Er du mere til vand, kan du også tage en båd ud på de store Masuriske Søer i den modsatte ende af landet. Polen er måske ikke et af de første steder, du tænker på til en strandferie. Men langs den baltiske kyst i den nordligste del af landet er der faktisk nogle førsteklasses sandstrande.

Velkommen til Polen med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Polen, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

>> Læs her om storbyrejser til Krakow
>> Læs også om rejser til Gdansk

Rejsemål i Polen