Rejser til Sopot

Sopot er kendt for sin kilometerlange, indbydende sandstrand ud til østersøen og den lange, smukke træmole. Derudover byder den stemningsfulde kurby også på et rigt restaurantliv og et væld af butikker. Book din rejse til Sopot med Escapeaway i dag!

Er det en afslappende badeferie, du søger til en yderst fornuftig pris, og med kort afstand fra Danmark? Så skal du rejse ad Pommern til, nærmere bestemt til bade- og kurbyen Sopot på Polens smukke Østersøkyst. Byen og dette område er med god grund et af polakkernes egne favoritrejsemål, ikke mindst takket være de særdeles indbydende, lange hvide sandstrande og de mange wellness-tilbud. Sopot er desuden ideel til en oplevelsesrig badeferie, hvis du har fået appetit på noget andet end de sædvanlige feriebyer i Sydeuropa.

Når man rejser til Sopot befinder man sig omtrent midt mellem Gdansk og Gdynia, og tilsammen kaldes området for Trebyen (Trójmiasto). Sammen udgør de tre byer et område på størrelse med København, men selve Sopot har dog blot omkring 40.000 indbyggere. Særlig i sommermånederne vokser befolkningstallet i den lille by dog betragteligt, når de 4,5 kilometer lange strande tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Derudover har Sopot en bred vifte af attraktioner og forlystelser, som gør den charmerende badeby til det oplagte mål for en ferie med familien. Marinaen og den smukke træmole, som stikker imponerende 511 meter ud i Østersøen, er for eksempel ikke kun et yndet udflugtsmål for par, der vil slentre en tur arm i arm. Her findes også et sejlsportscenter for børn.

Når solen går på hæld, kan du efter en afslappende dag ved vandet eller sightseeing i nærliggende Gdansk nyde godt af et stort udvalg af cafeer, restauranter og barer i Sopot. I den populære sommersæson har Sopot således et livligt aften- og natteliv. Det inkluderer klassisk casino samt mange stilfulde restauranter, hvor den oprindelige atmosfære fra kurbyens tidlige historie stadig tydeligt fornemmes. Der er de senere år er skudt adskillige nye hoteller op og udbuddet af wellness-resorts i byen er blevet endnu større. Samtidig har man dog gjort en stor indsats for at renovere mange af byens mest kendte bygninger såsom det storslåede Grand Hotel fra 1927, og Sopot har derfor stadig et skær af noget eksklusivt over sig.

Velkommen til Polen med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Sopot og tilbyder et program med håndplukkede hoteller og ferieboliger til din ferie.

>> Læs også om rejser til Krakow

Hoteller i Sopot

Populært i Sopot

Polen, Sopot
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Polen, Sopot