Rejser til Sopot

Sopot er den mindste af trillingebyerne (Trójmiasto) ved Polens østersøkyst, som også tæller Gdansk og Gdynia. Her i smørhullet mellem de to spændende nabobyer har Sopot i århundreder været kendt som et yndet rejsemål for den polske elite, der kommer her for at slappe af i byens kurbade. I dag er der stadig et strejf af noget sofistikeret over Sopot med dens elegante villaer og det storslåede Grand Hotel. Stemningen er dog samtidig helt nede på jorden og afslappet. Lokale rigmænd flokkes ganske vist stadig på byens mest tendy restauranter og natklubber, men samtidig appellerer byens kilometerlange og brede sandstrand til børnefamilier, ligesom mange rejser til Sopot for at opleve Europas længste træmole (511 m), der indebyder til romantiske slentreture i solnedgangen.

Rejs ad Pommeren til

Sopot der ligger i den historiske region Pommern, har trods sine dybe rødder formået at bevare meget af den oprindelige landsbystemning, der i 1800-tallet fik Dr. Jan Jerzy Haffner til at slå sig ned her og åbne byens første succesfulde kurbad. Den traditionsrige kurby ved Gdansk-bugten har dog i dag omkring 40.000 faste indbyggere, så der er sket meget siden Napoleonstiden og en lille landsby er der ikke længere tale om. Her er derfor liv året rundt med utallige caféer, restauranter, barer og butikker, især langs hovedgaden Monte Cassino.

Også når temperaturen ikke er til at dase på den flotte strand, er der derfor masser at tage sig til og opleve i Sopot. Det er naturligvis et must at gå en tur ud ad Molo Sopot, den lange mole som strækker sig imponerende langt ude i havet. Har du børn med på rejsen, eller er du bare selv en ægte vandhund, er Aqua Park Sopot en andet oplagt mulighed. Her er der talrige pools at boltre sig i, sjove vandrutsjebaner, saunaer og mulighed for at få forskellige spa-behandlinger.

Nemt at besøge Gdansk

Det meste er inden for gå afstand i Sopot. Det tager således ikke meget mere end et kvarter at gå oppe fra jernbanestationen ned til molen. Det er desuden nemt at tage en tur ind til Gdansk med offentlig transport, da der kører både busser og tog flere gange i timen mellem "de tre byer."

I Gdansk kan du nemt få en dag til at gå med sightseeing i den gamle bydel, Glówne Miasto, ligesom byen er kendt for at have et rigt kulturliv med talrige festivaler i løbet af året.

Fly + hotel bestil din rejse til Sopot online

Bestil din rejse til Sopot i Polen online som en pakkerejse eller book kun hotel igennem os hvis du selv vil arrangere rejsen til Sopot. Escapeaway er et online rejsebureau som tilbyder billige rejser til Sopot og andre rejsemål i Polen. Du kan flyve fra flere lufhavne bla. Billund, Aalborg, København, Århus, og Hamborg lufthavn. Du vælger selv i hvormange dage du vil rejse og der er altid valgfri afrejse dato. Bestiller du en pakkerejse inkl. fly, hotel og transfer er du dækket af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Til Sopot kan du bla. flyve direkte med Ryanair, Norwegian, SAS og Wizz Air der alle har direkte ruter til lufthavnen i Gdansk. I søgemaskinen finder du aktuelle informationer om alle flyselskaber, flyruter, afgangstide m.v. og her kan du også online sammenligne priser på din rejse så du er sikker på at få den billigste pris.  

Rejser til Polen

Læs mere om Polen og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Polen her

Hoteller i Sopot

Populært i Sopot

Polen, Sopot
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool
Polen, Sopot
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Polen, Sopot
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Internetadgang/Wi-Fi