Luksusferie i Krakow

Hvis du er på udkig efter en luksusbyferie med den helt rette blanding af kultur, natteliv og charmerende omgivelser, er Krakow svær at slå. Kort rejsetid, lave priser, historiske omgivelser og høj kvalitet er noget af det, der gør Krakow til en eftertragtet destination for rejsende fra Danmark, som ønsker at opleve en europæisk destination ud over det sædvanlige.

Her hos Escapeaway er du garanteret luksusferie i særklasse. Vi har selv besøgt alle rejsemål og hoteller og vurderet, hvorvidt de lever op til alle vores krav til et rigtigt luksus hideaway. I vores liste over eksklusive hideaways og luksusrejser til Krakow finder du således kun det bedste af det bedste. 

Krakow – En af de smukkeste og mest spændende byer i Polen og østeuropa i det hele taget - er et utrolige miks af historiske bygninger, kulturelle seværdigheder, grønne parker og eminente madsteder. Det er 'nyt møder gammelt' og der er fart på i Polens tidligere hovedstad. Nyd stemningen på Europas største middelaldertorv Rynek Glówny, udforsk det kongelige Wawel Slot og betragt byens liv fra en stille fortovscafé. Aftenerne kan du bruge på kabaretbarer, teatre, klubber og restauranter.

En af Krakows helt store seværdigheder er det berømte Wawel slot, beliggende på Wawel-højen i den historiske del af Kraków. Slottet udgør én af de største kulturelle og historiske seværdigheder i hele Polen - sammen med Wawel-katedralen på samme sted - og blev udnævnt til verdensarv af UNESCO helt tilbage i 1978. It absolut must see på din luksusferie til Krakow!

Med vores søgemaskine bliver det ikke meget nemmere at finde og booke din luksusrejse og dit luksushotel i Krakow. Vi har samlet alle de bedste hoteller for dig, så det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste dine specifikke ønsker til din luksusferie, og derefter præsenterer søgemaskinen en række muligheder for dig. Vi garanterer høj fleksibilitet og gode priser – og så har vi gjort hele processen så nem for dig som overhovedet muligt.

Når du skal afsted på din luksusferie til Krakow, har du mulighed for at flyve fra København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg enten direkte eller med en hurtig mellemlanding. Rigtig god tur!

>> Læs også om billige pakkerejser til Krakow her
>> Læs også om pakkerejser til Prag

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Krakow