Pakkerejser til Polen

Polen er gennem de seneste år vokset i popularitet blandt danskerne, og flere og flere sætter nu hvert år kursen mod landet i Centraleuropa. Med en pakkerejse fra Escapeaway kan du skræddersy din ferie til Polen akkurat efter dine behov og ønsker. Med i en pakkerejse får du fly frem og tilbage til destinationen, hotel efter din smag samt billeje, hvis du ønsker dette. En bil på ferien kan give langt større fleksibilitet til at opleve netop det, du gerne vil, og derfor vælger mange at inkludere dette i deres pakkerejse. Med hensyn til overnatning bestemmer du selv, om du foretrækker hotel eller feriebolig. Hvis du vælger hotel-løsningen, er der typisk mere inkluderet her, eksempelvis i form af morgenmad og daglig rengøring. Omvendt er der i de fleste ferieboliger mere plads, så hvis dette er et ønske hos dig, skal du gå efter denne løsning. Når du bestiller pakkerejser gennem Escapeaway, er du desuden dækket af den danske Rejsegaranti, der er din sikkerhed for en tryg ferie.

De hoteller og ferieboliger, du kan vælge mellem, er nøje håndplukket, så du altid vil finde overnatningsmuligheder af høj kvalitet, når du booker gennem os. Vi har nemlig et princip om kun at tilbyde hoteller og ferieboliger, som vi selv kunne tænke os at holde ferie på. Du kan desuden selv bestemme, hvor lang din ferie skal være, og hvornår du gerne vil rejse. Denne fleksibilitet sikrer vi ved at benytte rutefly, og du kan altså uden problemer komme til og fra din destination på skæve tidspunkter, hvis det er det, der passer bedst for dig.

Polen har generelt rigtig meget at byde på, og du kommer langt for dine penge her. Priserne er overordnet en del lavere end herhjemme i Danmark, og netop det tiltrækker mange, da de derved ikke skal bekymre sig om større udgifter på deres ferie. I Polen er der som regel råd til lidt mere af det hele. Når du besøger Polen, bør du uden tvivl benytte dig af muligheden for en masse nye smagsoplevelser. Her må du ikke gå glip af den kendte ret zur na zakwasie, der er en ægte polsk klassiker. Du bør ligeledes overveje at lægge vejen forbi den hastigt voksende by Gdynia, som blandt andet byder på områdets største shoppingcenter med over 250 butikker. I begyndelsen af juli har du ligeledes mulighed for her at opleve Heineken-festivalen, der er en af de største begivenheder i Europa. Hvis du er vild med musik og festivalstemning, er det altså en overvejelse værd at kigge forbi Gdynia på dette tidspunkt.

Sådan finder du din billige pakkerejse til Polen

Har du besluttet dig for, at din næste rejse skal gå til Polen, har vi gjort det nemt for dig at booke hele din næste billige pakkerejse ét samlet sted. Med vores søgemaskine på vores hjemmeside kan du på ingen tid finde den rejser, der bedst matcher dine behov og ønsker – både hvad angår udrejse, hjemrejse, antal personer, og hvad du ønsker ar booke. Du kan også benytte vores lavpriskalender, hvis du gerne vil finde billige pakkerejser til Polen.

Når du skal afsted på ferie, kan du rejse fra både Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamburg. Du kan altså helt selv bestemme, hvad der er mest praktisk og hensigtsmæssigt for dig. På samme måde kan du selv bestemme, hvor du gerne vil lande i Polen. Vil du gerne besøge førnævnte Gdynia, kan du med fordel booke din flybillet til lufthavnen i Gdansk, som ligger lige i nærheden. Vil du omvendt gerne starte din ferie i Polens hovedstad Warszawa, er det snarere Warszawa Chopin Lufthavn, du skal flyve til. Denne lufthavn ligger nemlig kun 10 km fra centrum af hovedstaden. Eller tag et kig på vores pakkerejser til Krakow i 'Sydpolen'.

>> Læs mere om rejser til Polen

Kort over Polen

Populære hoteller i Polen

Polen, Krakow
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Polen, Warszawa
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Polen, Krakow
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi